Arama sonuçlarınız

1. A

2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi

Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi Dediğim gibi ukraynaya kadar ben gelebilirim .geri dönüş ukrayna olmadığı için size geri gönüşte katılamam :)

2. A

Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi aslında gelirim de orada arkadaş var ukraynada inip geri dönüşte tekrar katılırım.Senin plan kaç günlük bana detay verebilirmisin. 2014 de her daim gelebilirim şu an işler sıkışık antalyadayım 2014 ocakta bitiyor ondan sonra...
  3. A

Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi Bende gelirim fakat ukraynada son durak inerim :) ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

4. A

Ceneviz Koyu / Olympos / Antalya

Ynt: Ceneviz Koyu / Olympos / Antalya yeşil grup 49 yada 29 seneliğine kiralamış .hoşçakal sazak yaşanmışlıkları :(
  5. A

Ynt: Ceneviz Koyu / Olympos / Antalya selam iki hafta önce kamp kurdum cenevizde.artık sazağa giremiyoruz çünkü kiralamışlar bir konteyner koymuşlar birde bekçi bu koy bzim diyorlar. sazaktan cenevize yürüyerek geçebilirsin gece deneme domuz çok o bölgede kamp düşünüyorsan denizin dibine kur...

6. A

Ynt: Ceneviz Koyu / Olympos / Antalya Selamlar ceneviz koyuna adrasana gidip eğer araç yoksa adrasandan sazak koyuna yaklaşık 4 saat yürürsün sonrada yan koy olan ceneviz koyuna gidersin oda yaklaşık 45 dk sürer fakat bu sıcakta çok zor.Tavsiyem olimpos çıralıdan kalkan yada adrasandan kalkan...

7. A

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Herkese selamlar ..Adrasandan sola gidince patika bir yol var gideceklere detaylı tarif edebilirim.patika bir yol sazak koyuna çıkar yol bozuktur ama kafaya koymuşsanız ulaşırsınız.sazak koyunda sadece tatlı su vardır tel çok az çeker belirli noktalarda.son yıllarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR