Arama sonuçlarınız

1. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...

2. A

1.Marmara Adası Tırmanış Şenliği 19-22 Eylül 2009 Tırmanış & Rock'n Roll

Ynt: 1.Marmara Adası Tırmanış Şenliği 19-22 Eylül 2009 Tırmanış & Rock'n Roll selam Bu çok güzel bir şenlik ama fazla reklamı yapılmadı sanırım. Tırmanmayı sevenlerin ilgilsi çok olacaktır eminim. Şimdiden iyi bayramlar....
  3. A

Ist5Days 2009 Duyuru & Haberler...

Ynt: Ist5Days 2009 Duyuru & Haberler... :)

4. A

Ben Bayramda......

Ynt: Ben Bayramda...... Ben Bayramda Bam tur ile Yunanistan'a gidiyorum. Selanik, Atina ve Kavala. Özelikle Atatürk'ün evini göreceğim için çok heyecanlıyım. Düşünsenize yıllardır o evden bahsediliyor okullarda ama sadece resimlerden biliyoruz. Aranızda aynı tarihlerde gidecek olan var mı ...
  5. A

The Human Race

Ynt: The Human Race O gün en çok boğaziçinden geçeceğim için mutluydum. Hava hafif kararmasına rağmen manzara mükemmeldi. Herkes durup resim çekiliyordu. ilk start verildiğinde herkes kıpkırmızı bir sel gibi köprüyü kaplamaya başladı. uzaktan onu görünce sanki istiklal savaşındaymışız gibime...

6. A

Yarışma Öncesi Antreman yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur;[/color] Çok özledik. artık ormana dönüyoruz! İOG Pazar antrenmanları 13 Eylül Pazar günü Belgrad Ormanı'nda devam ediyor. Antrenmanın yeri ve detayları "Antrenmana Kayıt" bölümünden duyurulacaktır. Hemen kayıt olmak için...

7. A

Ynt: Ist5Days 2009 Duyuru & Haberler... 3) Büyükadadaki parkura katılmasak bile gezmeye gidebiliriz değil mi? Gezmeye gelirsiniz tabiki, ama tavsiye ederim, gelmişken bir de harita alıp parkura çıkın ;) Heybeli'de geçtiğimiz sene tüm gördüklerimi anlatmam mümkün değil ama şunu söyleyeyim...
  8. A

İlk Kez Duyanlar için Orientiring Soruları (Sorularınızı Ekleyebilirsiniz...)

Ynt: İlk Kez Duyanlar için Orientiring Soruları (Sorularınızı Ekleyebilirsiniz...) :) gözümü delecek yerde imiş :) buldum bende çok tşk ederim ;D son bir kaç soru daha : 1) ilk gün kayıt var ya oraya gidecekmiyiz yine de? 2) Ctesi Belgrad ormanında parti var o yarışa katılmasak bile...
  9. A

İlk Kez Duyanlar için Orientiring Soruları (Sorularınızı Ekleyebilirsiniz...)

1) pusula zorunlu değil yazmışsınız. peki pusula olmadan nasıl yolumu bulacağım? Gerçi ben Kapalıçarşı Bayan Açık parkurunu seçtim ama yinede pusulaya ihtiyacım olmaz mı? 2) Kapalı çarşıya gidip dip köşe tanımamda bir fayda olur mu? 3) Kayıt yaptırdım ama ödemeyi nereye yapacağıma dair bir...

10. A

Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar)

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) Kayıt oldum bileeeeeeeeeee :) Erkek arkadaşımıda kayıt ettim. Az önce beni aradı, "Pınar bana bir email geldi bişi İstanbul 5days diyor kesin sen bişi yapmışsındır diye arıyorum" dedi :) haklı Sadece kapalıçarşı olayına katılacağız...

11. A

17 Ağustos 1999 - 2009

Ynt: 17 Ağustos 1999 - 2009 Bir atasözü vardır "ateş düştüğü yeri yakar" Depremi, direk yada dolaylı etkilenen insanların unutması mümkün değil. 99 depreminden önce yanılmıyorsam Adana civarlarında olmuştu (üzülerek söylüyorum haberim bile olmamıştı) Depremi sürekli düşünerek yaşanmaz 2-3 ay...
  12. A

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) Ben Türkiye'de yaşıyorum. Sanırım doğum yerimi gördünüz. Fırsat bulduğum an deneyeceğim. Çok iyi harita okurum ve yönlere karşı yeteneğim var :)

13. A

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade izmitteki yeri duymuştum evet. Hele bir Bayram geçsin gidip bi denemek lazım. Hatırlattığın için tşk ederiz :D
  14. A

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) :( Annemin doğum günü olduğu için Edirne'de Selimiye Camii'ye gidiyoruz. Malesef katılamıyorum. ??? Size orada çekeceğim resimleri yollarım artık.... iyi eğlenceler.
  15. A

Tüm İzciler Kardeş mi?

Ynt: Tüm İzciler Kardeş mi? küçüklüğümden beri hep izci olmak istemişimdir. Hiç kısmet olmadı. 30 yaşından sonra izci olur mu sizce?

16. A

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) ilk defa burada duydum ve gördüm. wowwww diyorum ne kadar farklı spor dalları varmış.
  17. A

The Human Race

geçen yıl 31 Ağustosta yapılan ve katılan arkadaşları buraya bekliyorum :)
  18. A

Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres Tekirdağ uçmakdere mevkii'de güzeldir arkadaşlar.

19. A

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade geçmiş olsun :):) Bende Londra' da kayarken düştüm ve o sırada kameraya çekiliyordu :) izlemek isteyenler; youtube.com/watch?v=Brx38POnQtk
  20. A

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Küçükken Galeria'da kayardım ama artık büyükleri almıyorlar sanırım. :) hey patencilerrrr toplanınnnnnnnnnnnnnnnn

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri