Arama sonuçlarınız

1. zapatista

En son 2009 da yazmışım:) geri döndüm

En son 2009 da yazmışım:) geri döndüm

2. zapatista

Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri

Ynt: Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri Tesekkür ederiz:)
  3. zapatista

Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri

Ynt: Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri Hepinize çok tesekkürler, özellikle selçuk bey'e misafirperverliği için bin kez tesekkürler:) bizim görseller de birazdan saat 19:00'da ahaber de, haber'in var mi? Programında. Sevgiler-selamlar

4. zapatista

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Tesekkürler:)
  5. zapatista

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi İsmim serkan tahmaz, epey uzun zamandır gezenbilirle tanışırım, eskiden disco 1 vardı, gezenbilir adına sedatla kıbrıs a bile gitmiştim, sanırım tanışamadık hiçbirinizle:( Ben ve kameraman arkadaşım, bizim bir otomobilimiz var ne yazık ki, kemerburgazdan bizi...

6. zapatista

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi İsmim serkan tahmaz, epey uzun zamandır gezenbilirle tanışırım, eskiden disco 1 vardı, gezenbilir adına sedatla kıbrıs a bile gitmiştim, sanırım tanışamadık hiçbirinizle:( Ben ve kameraman arkadaşım, bizim bir otomobilimiz var ne yazık ki, kemerburgazdan bizi...

7. zapatista

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Arkadaşlar, pazar günü lopez organizasyonu yapılacaksa, atv ekibi olarak biz de gelnek istiyoruz, mümkün mü?
  8. zapatista

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi bu yazılanlardan anladığım, donanımlı araç alınça celik tampon, yükseltme vb. 12-13 bine malolacak masrafları 3-4 bin lira fazla ödeyerek aracın üzerinde alıyorsunuz. ama o araçların çoğu az ya da çok off-road yaptığı için başka sıkıntılarla geliyor. onun için, en...
  9. zapatista

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... keşke binecek zaman, alabilecek imkan olsa da ben alsam, her adımını takip ettiğim bu güzel aracı.. otomobillere birileri biniyor diye kin gütmek falan bence anlamsız.. arkadaşım çok emek verdi.. çok bekledi.. en güzelini yaptı, kendi...

10. zapatista

2005-2006 Tek Kapı Suzuki Vitara Off-road Maliyet

Ynt: 2005-2006 Tek Kapı Suzuki Vitara Off-road Maliyet Oyy oy:) yok mu artıran:)

11. zapatista

3 kapı suzukı grand vitara

Ynt: 3 Kapı Suzukı Grand Vitara maliyet ne oldu arkadaşlar?
  12. zapatista

2005-2006 Tek Kapı Suzuki Vitara Off-road Maliyet

arkadaşlarım, caponcularım:) size katılmak gibi bir projem var.. 2005-2006 tek kapılı vitara alıp( 20 bin ile 24 bir arası sanırım) ön arka çelik tampon- ön vinç yükseltmek için amortisör ve helezon 5 tane kalın dişli çamur lastiği (insa ya da mtr) üst bağaj ne kadara malolur? şimdiden...

13. zapatista

Giresun Genel Bilgiler

Ynt: Giresun Genel Bilgiler sis dağına, gavur dağına kesin çıkın:) kaya sis'in manzarasından denize doğru bir fotoğraf mutlaka çekin:)
  14. zapatista

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı süper:) sağlıcakla kullanın:) ustamın sunumu da süper:) onu da es geçemeyeceğim. değme televizyonculara taş çıkaracak akıcılıkta konuşuyor:)
  15. zapatista

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... e hadi:) valla biz televizyoncuları geçtin yoldaş:):) azzz sonra.. azz sonra bir gezginin doğuş hikayesi.. her gün sayfayı açıp bakıyorum, çok emek verdim.. artık güzel bir fotoyu hakettik.. ekte dev-gençli mehmet'in.(oğlum) fotosunu...

16. zapatista

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... bekledik ama degdi vala:) yılan gibi olmuş yılan:):) sağlıkla, hep gülerek kullan dostum:)
  17. zapatista

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... e hadi artık:) 9 ay 15 günü geçti doğsun artık bizim def.:)
  18. zapatista

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU deniz, ya izmirdeki patrol ya da bu 130 yakında senin olacak gibi bir his var içimde:):) benim olsa indirim yapardım, öğrenci indirimi:):)

19. zapatista

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU bu arazi aracı, ofroad gibi işlere yeni başlayan arkadaşlara küçük bir tüyo vereyim. bakın bu araç ile ilgilenenlerin hepsi çok uzun zaman önce gezenbilir'e üye olmuş konunun uzmanı insanlar.. yani bu araç bu tür ihtiyaç için mükemmel tercih..
  20. zapatista

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ne güzel şeyler yazmışlar benim arkadaşım ve hemserim:) günümü aydınlattınız:) kürsad kardesimizin memo gibi bir oğlu olduğunda-seneye- beraber SİS e çıkarız bakarsınız:) hayat bu belli olmaz:) mutlu yıllar dilerim haa bu yıl biter di mi patrol?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri