Arama sonuçlarınız

1. zeusartemis

Scotter Tavsiyesi

Ynt: Scotter Tavsiyesi Merhaba arkadaşlar; Ben Honda spacy aldım 4 ay önce.4 zamanlı ve enjeksiyonlu olması yakıt konusunda başarı sağlıyor.Öndeki boşluk çok işe yarıyor.Düz yolda 2 kişi 95 Km/saat e kadar çıkmasına rağmen yüksek hızda güvenilirlik vermiyor.Sıfır alacaksanız mutlaka serviste...

2. zeusartemis

Araba İle Yunanistan Turu

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97918.0
  3. zeusartemis

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97918.0

4. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu kaldığımız pansiyonun girişi,pansiyon sahipleri
  5. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Pansiyonumuzun alt katı komple garaj.gittiğimiz gün akşamına markete gidelim dedik fakat tatil bu gun heryer kapalıdır dediler."perşembe". bizde haritadan en yakın ilçe bulduk. 13 km. gittik bakkallardan birşeyler aldık.bakkalların hepsinde tekel malzemesi var.Ben...

6. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Sabah kahvaltısını odamızda yaptıkdan sonra mora yarımadasını gezmek için yola çıkıyoruz.İlk durağımız epidavroz harabeleri.MÖ 300-400 yıllarına ait sağlık ve ameliyatlarda kullanılan araçaların içerisinde bulunan müzeyi gezdik. Kişi başı 6 euro olan giriş bileti...

7. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Atina’ dan ayrılıp Corinth Boğazını görmeye gidiyoruz. Muhteşem bir yer, sonradan yapılmış, yapay bir kanal, ama çok etkileyici. Corinth Boğazı 6,5 km uzunluğunda, yüksekliği ise 52 mt.Ege denizi ile adriyatik denizini birbirine bağlıyor.Gemiler 400 km...
  8. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Ben metropolleri,trafik yoğunluğunu kargaşayı ,gece hayatını seven birisi olmadığım için atina da fazla oyalanmadık.Fakat atina da görülmesi gerekir diye düşünüyorum.
  9. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Atinada tarih var fakat Ülkemizdeki Efes selçuk bergama side çavdarhisar kapadokya sümela vb vb vb yerleri gezen birisi için pek bişi ifade etmiyor.bizde vakit kaybetmeden planda değişiklik yapıp korinthos a doğru yola çıkıyoruz.

10. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Atinaya doğru harekete geçiyoruz.öğlen saatlerinde atinaya ulaşıyoruz.Şehri araç ile gezip merkezini keşfediyoruz.merkezde aracımızı park edip parlemento binasını ,metroyu,plaka bölgesini,Akropolis i ,Dionysos tiyatrosu, Antik Agora, Zeus Tapınağı nı...

11. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu sabah kahvaltımızı balkonda yapıyoruz.balkonumuz çok şirin.
  12. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu 1 foto

13. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu makrigialos isminde sahil kasabasına geldiğimizde hava kararmak üzereydi.hepimiz de çok yorulmuştuk.fotografta görünen otelde oda başı 30 euro.kahvaltı yok.sahibi şirin bir ihtiyar.ilk sorduğumuzda 40 dedi.çıkıp yandaki otele yuruyunce 35 e indirdi.30 olursa...
  14. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Yunanistan'ın Kapadokyası Metaora'ya doğru yola çıktık.sahilden uzaklaşıp iç kesimlere doğru yol aldık.Bi süre köy yollarından geçtik,zira navigasyon cihazımızı kısaya ayarlamışız yanlışlıkla.değişiklik oldu bizim için.dağ köylerini görmüş olduk.her köy...
  15. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97918.0

16. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Bu arada ek bilgi vereyim.benim aracım fiat doblo multix.Fiat ın 18 ay 18 bin tl faizsiz kredisini kullanmıştım.ödemelerim hala devam ediyor.KREDİ İLE ALINMIŞ araç sorun çıkarmadı bende.
  17. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Dede ağaç da kaldığımız otelin adı AGGELOS.Yol boyunca tuttuğumuz notlara baktım da oda bedeli olarak 30 değil 35 euro ya anlaşmışız.Kahvaltı dahil değil.İlk gün oldukça yorucu geçmişti. 2. gün sabahı Türkiyeden getirdiğimiz kahvaltılıklarımızla otelin bahçesinde...
  18. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu

19. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Yunanistan a girdik .Hemen otoban başlıyor.Otoban dediğimiz bildiğiniz duble yol. Fazla tünel ve viyadük yok.fakat yol güzel. Hız sınırı 130 km/s genellikle. İlk dedirginliğimizi üzerimizden atıp NAVİGON yazılımlı navigasyonumuzu ayarlıyoruz.ilk hedefimiz...
  20. zeusartemis

Ynt: Araba İle Yunanistan Turu Merhabalar; 11.08.2013 sabahı saat 08 de Kütahya nın Tavşanlı ilçesinden yola çıktık.Normalde İstanbuldan transit geçiş yaparak İpsala da konaklamak olan planımızı , bayram trafiğine takılıp günümüzü rezil etmemek için Çanakkale den yana değiştirdik. “Millet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri