Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera Amortisör
Sayın moderator arkadasım bu konununn tıklanması su anda 17700 kusur ben 40 dan sonra bilgisayar ogrendim silinmıs lingleri arkadaslar vakıt kaybetmesinler diye sizde silin diye yazdım ama kaale alınmadıgımızı farketrtım bundan sonra sitenize girmiyorum uyeligimide...
Sayın arkadaslar pahalı ve en cok kullandıgımız yıprattıgımız parcalardan biridir ...Muadilli hakkında bilgi ve tecrubesi olan kardesimiz varsa paylasırsa sevinirim bir kac bilgi elde ettim ama netlesmeden paylasamıyorum tsk ederim ...
Ynt: Frontera Amortisör
Yüksek kalite performansı Hyundai H1 Starex amortisör 25h ortalama tepki 29.9% tepki hızı
Tip:
Amortisör
Bahar Tipi:
Yay
Bahar Malzeme:
Çelik
Amortisör Tip:
Gaz Dolgulu
Pozisyon:
ARKA
Boyut:
55x16x16 cm
Opel frontera A Arka amortisör 25h ortalama tepki 29.9%...
MOTUL Lube Advisor
Find the right lubricant for your vehicle
Baskı ön izleme &Yazdır PDF
Kategori : Binek Araçlar
Marka : Opel (EU)
Model : Frontera (1992 - 2004)
Tip : Frontera 2.2i (1995 - 1998)
Tümünü Göster Tümünü Gizle
MOTOR X22XE
Kapasite : Filtre kapasitesi 0,25 litre
...
Selam arkadaslar 1997 model 2.2 frontime 2 tane arka amortisor aldım...internet ortalama fiatı tanesi 110 tl monreo marka amortisör yerine , bire bir alman malı optimal marka starexler için uretilmiş 2 tanesi 45+45=90 tl 30tl işçilik odedim ..kısaca arkadaslar starexlerin arka...