Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)
Tamam,
Etiler Alkent bölgesnden iki kişi ile katılıyoruz. Araç olmayacak. Nasıl ve nerede toplanıp gidebiliriz bilgilendirirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
kemal esen
Ynt: Bursa Uludağ Kayak Merkezi
selam Mert,
yılbaşını pas geçtik sanırım. Zaten kalabalıktan doğru dürüst kayılmaz. Hemen sonrası için gitmeye değer mi? Sezonu açtınız mı?
saygı ve sevgilerle
kemal esen
Sayın uludağ'a kaçan arkadaşlar, dediğim gibi bu yakınlarda benzer gruplar varsa yakın destinasyonlar için sezonu açmaya hazır sayılırız. ;) katılım sayısı ile ilgili grup turları organize edilebilir mi?
selam, bu günlerde istanbuldan yakın destinasyonlar için benzer aktiviteler varsa haberdar olabilir miyim. Sezonun yavaş yavaş açılacağını tahmin ediyorum. kar yağışının başladığı haberleri geliyor. keyifli bir kayak sezonu geçirebilmek dileği ile.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam kemal ben, bodrum-kuşadası-izmir üçgeninde hem yaşıyorum hem dolaşıyorum. kış sporları ve bisiklet vakit bulduğumca kendimi attığım hobilerim. ilgi ve bilgilerinize ...