Arama sonuçlarınız

1. gkhn

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Herkese günaydın....

2. gkhn

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sarıyerden garipçe köyüne giderken( boğazın girişi oluyor) , üst yoldan orman yoluna doğru saptıktan sonra baya güzel bir iniş var çamurda zaten araba kendi gidiyor bir şey yapmaya gerek yok ;D ordan sağa doğru devam ....denizi görene kadar.Şile tarfındada ağva yolunda...
  3. gkhn

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ben sarıyerin arkasından karadenize doğru çıkıyorum genelde kışın gayet güzel oluyor...

4. gkhn

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam araba hoş güzelde yukarıdaki resimlerde asfalt çıkmış ortaya yani off road olmamış on road olmuş....bu araba için gerçek bir arazi parkur lazım , arabaya ayıp olmasın :).Snorkel hayırlı olsun maliyet nedir acaba ??
  5. gkhn

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam.... burda raslantı eseri gördüm NAVARA kullananları benim arabaya off set jant arıyorum , Ank da bulamadım İstanbulda bilen varmı ,16 jant..??

6. gkhn

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Yada kendim nasıl eklerim??

7. gkhn

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Selam Ankaradan cumartesi günü için 2 kişi ekleyebilirmisiniz?
  8. gkhn

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Zerrin hanım bu yaz günü karagöl ün kış resimleri gerçekten iyi espiri, bir de Ankaraya yaz gelseydi daha iyi olucaktı.Benim tavsiyem orda kış günü defalarca kamp yapmış biri olarak Ank da bile havlar...
  9. gkhn

Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009) Bağ evine bende gelmek isterim, sık sık giderim zaten bende, ama pazar gunu gercekten cok kalabalık olur,yer ayrılacakmı ayrıca aracların girişine uye olmayanlar dısında izin vermiyorlar nasıl olacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri