Arama sonuçlarınız

1. tanju31

Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? bunları söyleyenler 70 li model renault 12 tx ya hiç kullanmamışlardır yada hiç görmemişlerdir.eğer böyle bir durum olsaydı benim kullandığım tx lerin alayı motor yakmıştı ama hepsi canavar gibi çalışıyor(hatay bakras kalesi civarı gezmediğim yer...

2. tanju31

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? turbo işi bizi bozar abi onun dilinden anlayan ustayı bulmak zordur bozulsa elimizde kalır.Turbo dilinden anlayanlar için genede güzel bir çözüm.ilginize teşekkürler.
  3. tanju31

Amanoslar Yukarı Zorkun ve Aşağı Zorkun Yaylaları Yürüyüşü (13 Şubat 2010)

Ynt: Amanoslar Yukarı Zorkun ve Aşağı Zorkun Yaylaları Yürüyüşü (13 Şubat 2010) kömür çukuru köyü civarlarına bu kış iki tane geyik yavrusu bırakmışlardı malesef bizim insanımız işte ocak sonlarında ben ordayken birini KATLETMİŞLERDİ.diğerinide biz gördük umarım şu anda yaşıyordur..... >:(

4. tanju31

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? bizim amacımız sadece çekiş gücünü arttırmak yoksa ilk virajda tekerler havaya gelir dediğinizi duyar gibiyim fakat bunun farkındayız.şöyle bir durum var lada niva tempradan biraz ağır ve tempra direk önden çeker şaftla güç kaybı olmuyor .nivada şaftlı...
  5. tanju31

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? teşekkürler dursun ustam bir tane hurda tempra bulduk bakalım anlaşabilirsek motor ve şanzumanı alıp komple takacagız kaportadada baya bir oynama yapmak gerekecek motor kulakları tam denk gelmeyecektir galiba bu işi 2 ay içersinde halletmeye çalışacagız...

6. tanju31

degerli ustalarıma sormak istiyorum lada nivaya tempra 2.0 16v motor olurmu komple motor şanzuman değişecek sonuçta tempra motor 130 bg şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

7. tanju31

Samoff Off-Road Gezilerinden Görüntüler (1 Mart - 30 Nisan 2009)

Ynt: Samoff Off-Road Gezilerinden Görüntüler (1 Mart - 30 Nisan 2009) GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ......EMEGİNİZE SAĞLIK
  8. tanju31

Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

Ynt: Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum TEK KELİME İLE MÜKEMMEL BAŞKA NE DENİLEBİLİR Kİ ....
  9. tanju31

Lada Niva 1993

Ynt: Lada Niva 1993 güzel bir araç olmuş kazasız sürüşler...

10. tanju31

Osmaniye Küşne, Karagöl Keşif Gezisi (15-16 Kasım 2009)

Ynt: Osmaniye Küşne, Karagöl Keşif Gezisi (15-16 Kasım 2009) güzel paylaşım olmuş... emegi geçen herkese teşekkürler....

11. tanju31

Suburbanın Çamurla Dansı

Ynt: Suburbanın Çamurla Dansı ortam musait araçta güçlü olunca güzel görüntüler oluşmuş. ama dikkat etmeli oyle bir araç çamura oturursa mazalah...
  12. tanju31

Amanoslar Kazıklı Yaylası Off-Road Gezisi (19 Nisan 2009)

Ynt: Amanoslar Kazıklı Yaylası Off-Road Gezisi (19 Nisan 2009) HOCAM ŞU OKULU Bir bitireyım hatayın altını üstüne getiricem kısmetse az kaldı....yaşımız genç ALLAH ömür verdikçe gezmeye çalışacagız umarım birgün sizinle tanışma fırsatım olur selamlar

13. tanju31

Yüzen Lada Niva

Ynt: Yüzen Lada Niva güzel bir paylaşım insanın ufkunu genişletiyor...
  14. tanju31

Niva Cİft el fireni uygulaması

Ynt: Niva Cİft el fireni uygulaması TÜRK işi diferansiyel kilidi helal olsun ustam güzel bir çalışma....
  15. tanju31

Amanoslar Kazıklı Yaylası Off-Road Gezisi (19 Nisan 2009)

Ynt: Amanoslar Kazıklı Yaylası Off-Road Gezisi (19 Nisan 2009) BEN HATAYIN BU KADAR GUZEL OLDUGUNU BİLMİYORDUM ELLERINIZE SAGLIKYAŞAR HOCAM ÇOK GUZEL BİR GEZİ OLMUŞ.....(BEN HATAYLIYIM AMA....:(

16. tanju31

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam arkadaşlar forumunuza yeni katıldım kendimi tanıtayım dedim adım tanju hataylıyım kütahyada ögrenciyim ayrıca bir lada niva hayranı olduğumu belirtmek isterim burdan herkese saygı ve sevgilerle

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri