Arama sonuçlarınız

1. C

28 Günde Usa, Niagara, New York, Atlanta, Milli Parklar, Orlando, Miami, Disney, Universal ....

Ynt: 28 Günde Usa, Niagara, New York, Atlanta, Milli Parklar, Orlando, Miami, Disney, Universal .... Size mail attım uygun zamanımızda bakarsanız sevinirim.

2. C

28 Günde Usa, Niagara, New York, Atlanta, Milli Parklar, Orlando, Miami, Disney, Universal ....

Ynt: 28 Günde Usa, Niagara, New York, Atlanta, Milli Parklar, Orlando, Miami, Disney, Universal .... Gerçekten çok teşekkür ederim, Eylül 2016 için plan yapabiliriz o halde, bende bu sürede para biriktirmeye başlarım. Sizin uygun olduğunuz bir zamanda rota konusunu ve nasıl bir hazırlık yapmam...
  3. C

Ynt: 28 Günde Usa, Niagara, New York, Atlanta, Milli Parklar, Orlando, Miami, Disney, Universal .... Hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim, yıllar önce cesaret edip başladığım yurtdışı seyahatime italya, fransa, almanya,hollanda, belçika, lüksemburg, mısır, kıbrıs ile sürdürdüm, amerika...

4. C

Ynt: 28 Günde Usa, Niagara, New York, Atlanta, Milli Parklar, Orlando, Miami, Disney, Universal .... Tur fiyatlarının kişi başı ekstra turlarla beraber 15000 TL yi bulduğu ve eşimle ikimizin 30000 TL bütçemiz olmadığı ve bukadar yoğun zamanımız olmadığı için hep turla avrupayı gezdik, şimdiki...
  5. C

Yurtdışı Seyahati Hakkında Danışmak İstediklerim

Ynt: Yurtdışı Seyahati Hakkında Danışmak İstediklerim 12-13 günü aşmak zor olabilir ama yinede belli olmaz. Barselona, valensia, madrid, malaga, sevilla, toledo, bilbao, andorra, zaragoza, ve sizin öeriniz Montjuic, Tibidabo, Sitges, Girona, Costa Brava vb. baştan aşağıya ispanyayı dolaşmak ne...

6. C

Ynt: Yurtdışı Seyahati Hakkında Danışmak İstediklerim Cevaplarınız için çok teşekkürler, anladığım kadarıyla süreç ilk olarak uçak bileti satın almakla başlıyor, ardından booking.com üzerinden o tarihte otel rezervasyonu en sonda bu iki çıktı ile vize başvurusu ki vize öncesi biryerlerden o...

7. C

Merhaba, Bugünlerde çok ciddi şekilde yurtdışına çıkma ve araştırma isteği uyandı içimde. Düşündükçe derinliklerde kayboluyor, aklık karışıyor ve sizlerin fikirlerini bekliyorum. Ben 7 sene önce ilk yurtdışı seyahatimi italyaya yaptım (Turla), ardından bugüne kadar Mısır (Turla)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri