Arama sonuçlarınız

1. meteormete

Kapıdağ Yarımadası

tebrikler çok güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım olmuş.bende çok severim kapıdağı . marmara bölgesi gibi nüfüsun ve sanayinin bu kadar yoğun olduğu bir coğrafyanın ortasında ıssızlığı ve güzelliği beni her zaman cezbetmiştir. bende geçmişte hem yürüyerek hem araçla fırsat buldukça kendimi...

2. meteormete

Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi

Gökçeada hakkındaki tüm sorularınıza gökçeada gezi rehberimde ayrıntılı cevap veriyorum. GezentiMete: Gökçeada Gezi Rehberi
  3. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

gökçeada kaleköyde gün batımı..

4. meteormete

Gökçeada kamp yeri tavsiyesi (acil)

merhabalr biraz geç oldumuş ama gökçeadada kamp ile ilgili soruları cevaplamak isterim.Öncelikle gökçeadada camping sadece yıldızkoyda ve kefaloz da var yani secenek oldukça az.bayram gibi yoğun günlerdede yer bulmak ordada sorun olacaktır.fakat adanın her yerınde camp yapabılırsınız son derece...
  5. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

Yüzlerce yıllık Zeytin Ağaçları Gökçeada

6. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi merhabalar biraz gec cevap yazdıgım ıcın kusura bakmayın sorularınıza yardımcı olalım hemen.öncelıkle bısıklet kıralayabıecegınız bır kac yer var ama bısıkletlerın kalıtesı konusunda garantı veremem fıyat hakkındada bır bılgın yok ama fazla olacagını...

7. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi bu seferki fotom 2014 yazına ait Gökçeada gizli limanda çekildi.Oğluşum çınar elleri le keçi besliyor:)
  8. meteormete

Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km

Ynt: Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km hocam bir günde yapılabilir bir rota rotanın ayrıntıları benim bloğumda var daha fazla resim ve çıkılan ınılen yuksesklıkler ayrıntılar. http://meteormete.blogspot.com.tr/2013/06/bangezbandrmal-gezginler-kulubu-batk.html
  9. meteormete

Türkiye'de Bir İlk Erdek Zeytinliada Arkeoparkı

Erdeğe gidenler bilir limanın hemen önünde çay bahçelerinin hemen karşısında ufak bir ada bulunur.Senelerce bu ada spor tesisi olarak kullanıldı ama yapılan araştırmalar neticesinde adanın arkeolojik zenginliklere sahip olduğu ortaya çıktı.Sonradan arkeopark olmasına karar verilen zeytinliadayı...

10. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) gürcistanın en büyük kilisesinide gezdik.şansımıza vaftiz törenine denk geldik

11. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) evet gezenbilirde resimler açılmaya başladığına göre devam edebiliriz.Gürcistana gitmişken meşhur gürcü şaraplarının tadına bakmadan dönmek olmazdı..
  12. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi gökçeadanın olmazsa olmazlarından bir diğeri gökçeada koyunu gökçeadaya gidenlerin tadına doyamadıkları bir lezzet:)

13. meteormete

Motosiklet İle Enez

Ynt: Motosiklet İle Enez haklısınız ama bu güzel fotoğrafları görüpte yorum yapmamak imkansız:) enez gerçekten çok hoşuma gitti.ilk planlarımın arasında tarkya gezisi var zaten.Geziniz beni iyice teşvik etti:)benimde gürcistan yazımı 50 bin kişi okumus ama 4 -5 kişi anca cevap vermiş:)
  14. meteormete

Motosiklet İle Enez

Ynt: Motosiklet İle Enez oo resimler çok güzel anlatımda:)enezin bukadar güzel olabileceği aklıma gelmezdi.Bu arada resimlerden birinde gökçeadamı gözüküyor.
  15. meteormete

İstikamet Sinop

Ynt: İstikamet Sinop sinop ili ve çevresini bende defalarca gezme görme fırsatın yakaladım sizin yazınızı okuyunca tekrar oralara döndüm:)anılarım tazelendi teşekkürler:)

16. meteormete

Babakale ( Bab-ı kale)

Ynt: Babakale ( Bab-ı Kale) babakaleyi bende gezme fırsatını bulmuştum.Orada karşılaştığımız bir amca mezarı gösterip aha bu babası buda kalesi demişti hiç unutamıyorum.fakat ulaşmak için fazladan km yapmak gerekiyor biraz sapa bir yerde.Kale restorasyon geçirmiş ama sanki son model bir kale...
  17. meteormete

Gezentimete Bozcaada'da

Ynt: Gezentimete Bozcaada'da bozcaada sokaklarıı
  18. meteormete

Türkiye Kıyıları .ege Akdeniz Güneydoğu Turu (3000 Km)

Ynt: Türkiye Kıyıları .ege Akdeniz Güneydoğu Turu (3000 Km) ben motosikletle yapılan gezilere ayrı bir ilgi duyuyorum o yüzden bloğunu takibe aldım ama herhalde bloğun yeni, tasarım falan pek oturmamış. Benimde gezi bloğum var .ilgilenirsen buralarada beklerim Kapıdağ erdek buralarıda...

19. meteormete

Türkiye Kıyıları .ege Akdeniz Güneydoğu Turu (3000 Km)

Ynt: Türkiye Kıyıları .ege Akdeniz Güneydoğu Turu (3000 Km) valla dostum gezi güzel ama anlatım zayıf bekliyoruz ayrıntıları...
  20. meteormete

Gezentimete Bozcaada'da

Ynt: Gezentimete Bozcaada'da masal gibi Bozcaada sokaklarından bir kare http://meteormete.blogspot.com/2013/08/gezentimete-bozcaadada.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR