Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı

Ynt: Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı Aykut bey öncelikle selam ve saygılar. Eğitimdeki 4+4+4 değişimden dolayı epeydir siteye giriş yapamadım o yüzden mesajınızı yeni gördüm , kusuruma bakmayın lütfen. Evet ilandaki ürün hala elimde ve satmadım, almayı düşünürseniz görüşebilriz.

2. K

Isıtma tamam da ya soğutma

Kamplarımızda bi şekilde sıcak su elde etme imkanı buluyoruz ama soğuk su temini için bi çözüm üreten var mı? Saygılar...
  3. K

Ynt: Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı Sayın Bozkurti: Verdiğiniz linkteki ürün jetboil flash değil yani daha eski bir model. Saygılarımla...

4. K

Ynt: Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı gncl
  5. K

Ynt: Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı Reha bey ürün Amerika dan Ebay üzerinden alınmıştır.Resimde de görüldüğü üzre kargo paketi dahi mevcuttur. Ürün hiç kullanılmamıştır.Elimde 2 tane olduğu için geliş fiyatı olan 150 TL ye satmak istiyorum.İlgilenen arkadaşlar kon344@superposta.com...

6. K

Ynt: Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı değerli dostlar ürünün fotoğrafları aşağıdadır. ilgilenen arkadaşlara duyurulur...

7. K

Ynt: Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı evet çok başarılı bir ürün bir çok ödül almış. elimde 2 tane var birini o yüzden satmak istiyorum.
  8. K

değerli gezenbilir dostları; amerika' dan aldığım ve hiç kullanmadığım jetboil flash marka kamp ocağım (mavi renkte) satılıktır. ebay üzerinden aldım ve bana geliş fiyatı olan 150 TL ye istekli outdoor meraklılarına satmak istiyorum. ürün orjinal kutusunda ve hiç açılmamıştır. ürünle ilgli bilgi...
  9. K

Casio Saat

Ynt: Casio Saat sayın musa69. siz bahsettiğiniz saati ne kadara aldınız bilmiyorum ama ben prg 200 ü kargo dahil 150 usd ye e-bay den aldım. ama içinden türkçe kullanma klavuzu çıkmadı doğal olarak.

10. K

Kamp Ocağı Seçimi

forumu baştan sona okudum ve şuna karar verdim: asla tek bir ocakla bu iş olmıcak ve herkesin kendine göre bir doğrusu var. buna istinaden bende en kötü karar kararsızlıktan iyidir deyip jetboil aldım. forumu açan değerli dostlara teşekkür ederim...

11. K

Casio Saat

Ynt: Casio Saat arkadaşlar casio prg 200 için de türkçe kullanım klavuzu var mı acaba? model no 3173

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri