Arama sonuçlarınız

1. M

Goodyear Wrangler Mtr Sıfır lastik ARANIYOR.

Ynt: Goodyear Wrangler Mtr Sıfır lastik ARANIYOR. Merhaba, bulabilseniz dahi 2008 yılı ve öncesi üretime ait lastikler olacaktır. Asfalt kullanımında da olabildiğince sessiz ve güzel lastiklerdi... Bulursanız eğer yine de haberdar ederseniz sevinirim :)

2. M

6 x 139.7 Jant - Goodyear Wrangler 235/75/15

Ynt: 6 x 139.7 Jant - Goodyear Wrangler 235/75/15 Jantlar alana da stana da hayırlı olsun. Lastikler satılmadıysa üretim tarihini öğrenebilir miyim. kısmetse talibim :)
  3. M

6 x 139.7 Jant - Goodyear Wrangler 235/75/15

Ynt: 6 x 139.7 Jant - Goodyear Wrangler 235/75/15 lastiklerin üretim tarihi ve kaç km kullanıldığı bilgisini alabilir miyim. tşkr.

4. M

Satılık Goodyear wrangler 31x10.5x15

Ynt: Satılık Goodyear wrangler 31x10.5x15 Merhaba, üretim tarihi hakkında bilgi alabilir miyim.tşkr.
  5. M

CJ5 için tente arıyorum

Ynt: CJ5 için tente arıyorum bende tente var ama sana uyar mı bilmem ;D

6. M

Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) :D

7. M

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) çok keyifli bir gün geçirdim:) kazasız, belasız, sorunsuz bu günün tadı damağımda kaldı... Emeği geçen herkese teşekkürler. Fotoları dört gözle bekliyorum.
  8. M

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Ümit Bey, teşekkür ederim:) cebim 0 532 376 62 02 Anadolu Yakası konvoyu, suyun öte yanına harekete hazır:))) Görüşmek üzere, iyi geceler...
  9. M

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Ümit Bey, 08:30 da köprü girişindeki belediye otobüs durağına yakın bir yede tek kişilik konvoyunuza:) dahil olurum. Cb telsizim yok, pmr telizimi daha önce kullanmadım, çalışacağından emin değilim. Yeşil 3k vitaram baya bi uzaktan...

10. M

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) 01- Ahmet GÜNDÜZ (Arwin) U kilit, strap, pmr telsiz 02- Murat ŞENOL (msenol) U kilit, strap, cb & pmr telsiz 03- Hidayet AVŞAR (Hidoki) Ukilit , strap, pmr telsiz 04- Sinan TELLİOGLU (MaGNETICMAN) Ukilit , strap, pmr telsiz 05- Hasan...

11. M

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Anadolu yakasından gelecek varsa eğer, ortak bir yerden toplu hareket ederek buluşma noktasına gitmek güzel olurdu ama geç kaldık sanırım.
  12. M

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Hasan Bey teşekkür ederim. Güzel, keyifli bir gün geçireceğimize inanıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere... Syg.

13. M

Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010) Merhaba, organizasyonu yeni farkettim.Anadolu yakasında Sabiha Gökçen Havaalanına yakın oturuyorum. Buluşma yerine ulaşmak için biraz erken yola çıkmam gerekecek sanırım:) Geçen yıl 2004 Grand la katılmıştım buluşmaya. Bu yıl 98 jlx e...
  14. M

Suzuki Vitara JLX Kasalara Uygun Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalara Uygun Yükseltme Kitleri tekrar teşekkür ederim:)
  15. M

Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalara Uygun Yükseltme Kitleri Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kaç cm lik bir yükseltme sorunsuz yapılabilmekte ve uygulamayı kime yaptırmayı tavsiye edersiniz? Parçalar sizde mevcut mudur? Syg.

16. M

Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalara Uygun Yükseltme Kitleri Ahmet Bey merhaba, 1,5inç yükseltilmiş 3k jlx için kupadan da yükseltmek fayda sağlar mı? Ve maliyeti konusunda bilginiz var mı? Yardım rica ederim. Tşkr.
  17. M

takaslı suzuki samurai/vitara/jimny jantı

Ynt: takaslı suzuki samurai/vitara/jimny jantı Merhaba, Jantlara talibim ama, takas edebileceğim 16 jantım yok maalesef:) İstanbuldaysanız eğer iletişim bilgilerinizi verirseniz görüşebiliriz. Saygılar.
  18. M

Goodyear mtr 30, 9,5 15 lastik

Ynt: Goodyear mtr 30, 9,5 15 lastik lMerhaba, lastikler duruyor mu acaba?

19. M

Satılık Vitara Yükseltme Kiti

Ynt: Satılık Vitara Yükseltme Kiti Merhaba, Güncel midir?
  20. M

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri