Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni bir başlangıç mı :) Jeep vs Frontera
rıfat bey merhaba belliki frontera ile bi geçmişiniz var bende boyle bi araç almak istiyorum fakat benim en buyuk düşüncem yedek parça olayı yani bi haftasonu orneğin aks kestik bunu sorunsuz bi şekilde bulabilirmiyim? bazı parçalar onemli değil...
slm arkadaşlar skyteam st200 motorumun arka dişlisini buyutmek istiyorum arazideki torku tatmin etmiyor bide full kross lastiği kullanıcağm için şart oldu fakat nerede yaptırcağıma dair bi fikrim yok yardımcı olrsanz sevinirm herkeze ii formlarr... :)
Ynt: Motorunuz Nedir?
merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım skyteam st200 motrum var sadece hafta sonları belgratta eğlenmek için kullanıyorum gerçektende başarılı diyebilirim abileri kadar olmasada :D
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
herkeze merhabalar müfit ÇARPIŞANTÜRK 1986 istanbul doğumluyum kocaeli ünversitesi dış tic. mezunuyum hayatta en buyuk hobim motorsporları(offroad başta olmak şatı ile ;))ilk arazi aracım lada niva idi daha sonra vitara ve suanda daihatsu teriosum var genelde...
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
oncelikle merhaba sanrım kucuk bi yanlış anlaşılma var gibi kimse bişileri ispatlamak peşinde olduğunu sanmıyorum ama yaşanan maceralar gerçekten dikkat çekici sadece bu..tanışma bölümünde görüşmek üzere...
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
dort çeker offroad dan sonra iki çekerde prof çarpışantürkü bende izledim gerçekten şaşırtıcı transitle yan yan :D :D