Arama sonuçlarınız

1. S

Podgorica'dan Sarajevo'ya Geri Gonderildim; Tavsiyenize İhtiyacim Var?..

Planlamakta oldugum gezime 9 agustosta basladim gezi planlarina konu acmistim hatta Sarajevo-podgorica-kotor diye , sarajevoya gectim ordan da podgoricaya gececektim, gectim de ama reservasyonumun olmadigini solediler ve bir ton sacma yoru ile karsilastim ve beni sarajevoya geri...

2. S

Saraybosna - Podgorica - Kotor

Ynt: Saraybosna - Podgorica - Kotor aynı şeyler karadag için de geçerli dimi?
  3. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar , adım ersen üniv. son sınıf ögrencisiyim ve diger arkadaşlardan da hala yardım beklemekteyim saraybosna-kotor-podgorica için =)

4. S

Ynt: Saraybosna - Podgorica - Kotor bildigim kadarıyla iki ülkede vize istemiyor...sormak istedigim ekstradan yanıma almam gereken evrak varmıdır? otobüsle gitmek daha az masraflı olacaktır elbet benim için ? sarajevo dan kotor a direkt otobüsler varmıdır ? yani istedigim zaman...
  5. S

Ynt: Saraybosna - Podgorica - Kotor teşekkürler ilginiz için...evraklarınızda sorun yoksa derken ? yardımcı olurmsunuz

6. S

merhaba antalyadan uçakla saraybosna ordan da kotor yakınlarında olan dobre vode ye gitemyi planlıyorum agustos ayının ilk haftasında .Sizlerden fikir alış-verişinde bulunmak istedigim noktalar saraybosnada podgorica ya mı direk geçsem daha mı iyi yoksa saraybosnadan kotor a mı geçersem daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri