Arama sonuçlarınız

1. S

Kampçı , Yörük, Çingene , Piknikçi, Mangalcı ve diğerleri

Ynt: Kampçı , Yörük, Çingene , Piknikçi, Mangalcı ve diğerleri Bende kendime yıllarca kampcı dedim,ama sorunuz üzerine biraz düşündüm;ben neyim diye ? ama karar verdim ben kamp cı yım .Nasılmı ? saydıklarınızın aksine ben orada zorunlu ,ticari ,lezzet yada söğüt gölgesi için değil ciğerlerime...

2. S

Kış Mevsiminde Kamp Yapılabilecek Yerler

Ynt: Kış Mevsiminde Kamp Yapılabilecek Yerler hem kamp hem balık fena olmaz dı :)) ,,,
  3. S

Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011) inanılmaz güzellikte görüntüler,kıskanmamak elde değil :) ,,,

4. S

Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ?

Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ? merhabalar dilim döndüğünce anlatayım ; bütün tavuk,on lt büyükküğünde teneke,50 cm civarı bir çomak,birkaç adet düz taş,bolca odun, düz bir zemine çomak çakılır,çomağın tam dibine düz taşlar konur ki tavuk yere...
  5. S

Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ? tarife gerek yok hersey ortada :)

6. S

arkadaşlar merhaba ; ben kamp esnasında yemek yapmayı severim.güveçte almn.foly da,tenekede vs siz neleri nasıl yapıyorsunuz.örneğin gecen ''doğada tek basına'' adlı prg seyrederken adam soğanın içini alıp yumurta kırdı koydu ateşin ustune pişirdi yedi:) varmı sizdede böle değişik tarifler...

7. S

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Elinize saglık arkadaslar çok güzel fotolar ve mekanlar.balık varmı balık :))
  8. S

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? Avcılıklada ugrastıgım içim yıllardır dağlarda gezerim.Bu tecrubelerime göre günde en fazla 40 km yürünür.daha fazlasını ıdda eden kişi profesyonel kişildir bence. Saygılar...
  9. S

Sivrisinek Isırması

Ynt: Sivrisinek Isırması gerçi biz gece balığa gittiğimizde inek tezeği toplar yakardık işe yarıyodu ama sadece ortamadan uzaklaştırıyor yani ateşin yanından kalkarsanız gene ısırırlar :-\

10. S

Sivrisinek Isırması

Ynt: Sivrisinek Isırması tükrük değilde arkadaşlar beyaz çiçekleri olan bir bitki varmış o sürüldüğünde şivriler gelmezmiş insana bilen varmı bu bitkiyi ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri