Arama sonuçlarınız

1. atillaatasoy

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009) herkese selamlar sapanca gölü resimleri bende istemediğiniz kadar var. bisiklet turu yaparken cekmeye vakit olmasa da önceden ben çekmistim:) yeni geziler düsünürseniz bu taraflarda haberim olsun, çok rota var burda... bunun...

2. atillaatasoy

Bisikletle Avrupa Turu ?..

Ynt: Bisikletle Avrupa Turu ?.. Merhaba Yol bisikletçisiyim. Ben de son 1 senedir Avrupa turu düşünüyorum. Günde 100-150 km yol rahat yapılabilir bence. 6 hafta kadar Belçika'da bisiklet deneyimim var. Çok sayıda yol olduğu için haritalı bir GPS çok faydalı olabilir. Kafa dengi arkadaşlar...
  3. atillaatasoy

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009) elimden geldiğince rehberlik ederim.2 senedir sakaryadayım ama son 1 aydır sapancada oturuyorum. yarın görüşmek üzere...

4. atillaatasoy

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009) ben spd kullanıyorum ve Sapacanda oturuyorum. Sapanca ile ilgili soruları cevaplayabilirim. Bunun dısında cogu yeri trenle gideceğinizi yazmıssınız. Trende yolcu vagonlarına bisiklet sokmak istemiyorlar. Yük vagonuna...
  5. atillaatasoy

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009) merhabalar, Ben sapanca'da oturuyorum. Gezinize Seka Park'tan katılmayı düşünüyorum. Daha sonra sizinle Sapanca'ya gelirim. Kiminle irtibat kurmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri