Arama sonuçlarınız

1. volkan14

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. evet 106 xr.eğer öyleyse mükemmel benim için.bu arada pazar günü saat 2 de ostimde araba pazarındaydım.koskoca pazarda 1 vitara gördüm oda inanırmısınız ilandaki araba çıktı.tesadüfün böylesi.hemen arazi çalışıyormu diye sordum,arazisinin arızalı...

2. volkan14

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. oğuz abi hem işe gidip gelirken hemde hafta sonu için düşünüyorum.yakıt olarakta tabi önemli benim için.çankayada çalışıyorum ve fatihte oturuyorum.yani yaklaşık günlük 66 km.tutuyo gidiş geliş.kendi aracımı satıp almayı çok istiyorum ama işte...
  3. volkan14

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. herkeze meraba.gezmeyi doğayı çok seven biri olarak vede yaylamıza yakın olup sürekli gittiğim için şöyle sağlam ve ekonomik arazi aracı araştırmasına çıktım.bu siteyle karşılaştım.umarım yardımcı olursunuz.suzuki vitaralar çok uygun gibi geldi...

4. volkan14

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam ben volkan.bolu mengenliyim.ama ankarada yaşıyorum.sık sık memleketime gittiğim için ve köyümüz yaylanın dibinde olduğu için arazi taşıtı almaya karar verdim.malum bizim yaylalar 4x4 olmadan pek aşılmıyo.gezerken bu siteye ulaştım.doğa hayranı olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri