Arama sonuçlarınız

1. mbahar

Ankara; Dağ Kuzuören Köyü Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

Ynt: Ankara; Dağ Kuzuören Köyü Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010) teşekkür ederim. sen de daha iyisindir umarım.

2. mbahar

Ankara; Dağ Kuzuören Köyü Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

Ynt: Ankara; Dağ Kuzuören Köyü Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010) ben de bir aksilik olmazsa sizlere katılacağım. batıkent jandarmadan binerim. bahar
  3. mbahar

Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009) merhabalar, bu hafta sizlere katılamıyorum. herkese iyi faaliyetler ola... bol bol yürümeli ve yemek yemeli faliyetler dilerim. bahar

4. mbahar

Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009) merhaba Zerrin, ben gelmeye çalışcağım ama cuma günü tam olarak belli olcak. duruma göre bilgilendiririm. görüşmek dileğiyle.
  5. mbahar

Ankara - Kızılcahamam - Meşeli Yaylası Yürüyüşü (8 Kasım 2009)

Ynt: Ankara - Kızılcahamam - Meşeli Yaylası Yürüyüşü (8 Kasım 2009) herkese selamlar, güzel bir etkinlik oldu. ekipteki herkese teşekkürler. birkaç foto çekmiştim. alttaki linkten ulaşabilirsiniz. içinde kısa videolar -doganın sesi ve yıldız tilbe back vokali- var...

6. mbahar

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) aylar sonra kendime geldim. -iyi ki yağmur da yağdı bence:)- ayrıca sizlerle tanışmak güzeldi. faaliyet için herkese teşekkürler...

7. mbahar

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) metro durağı benim için uygundur.
  8. mbahar

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) heskese merhabalar, bir aksilik olmazsa etkinliğinize katılacağım. 08.05 de akköprüden ekibe dahil olabilirim. akköprünün neresinde beklemem gerekli ? Bahar KOYUNCU

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR