Arama sonuçlarınız

1. Animated

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Şöyle bir durum ortaya çıkıyorki o kadar kişi gezdik, herkes hemen hemen aynı fotoğrafları çektik ama bazılarımız farklı kareler yakaladı. Zaten güzel olan herkesin baktığı ama göremediği karelerdir... Bu...

2. Animated

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Hayır tabiki size değildir, sadece örnek vermek vesilesi ile sizin oldukça güzel fotoğraflarınızı örnek gösterdim yanlış anlamayınız :)
  3. Animated

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Arkadaşlar böyle haksızlık olmuyormu :) Belli bir konsept üzerine çekimler yaptık, şimdi konu dışı fotoğraflar güzel ama böylede olmuyorki diye sitemkar bir hava estirmek istiyorum :)

4. Animated

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
  5. Animated

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Bugünkü geziden oldukça keyif aldım, yenilerinde görüşmek üzere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR