Arama sonuçlarınız

1. B

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Mert'in web sitesine baktım; konusunda iyi olduğu çok açık. İstanbul'da olsaydım -o kadar tehlikeli bir şehirde yaşıyor olsaydım :) kaybedecek fazla birşeyim olmasaydı-- şaka tabi; dalış kursu için kesinlikle görüşmek isterdim. Bu arada hiç Sharm el-sheik'de...

2. B

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Sevgili Mert, "Bilinçli bir dalıcı yolda yürüyen adamdan daha az risk altındadır "???? Genelde duyduğunuz şehir efsaneleri; "bariz hatalar"dan mı kaynaklanıyor yoksa "kader, kısmet" meselesi mi? Aslında ne kadarı kontrolümüz altında dersiniz? Mesela "vurgun"...
  3. B

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları İyi Akşamlar Uğur Bey, Tavsiyeleriniz ilginiz için çok teşekkür ederim. Kaş'a gitmek biraz imkan meselesi; ancak, izmir'deki dalış okulları ile ilgili notlarımı aldım, tekrar tşk ederim. CMAS mi PADI mi; hangi sertifikayı önerirsiniz?

4. B

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Merhaba Arkadaşlar, İzmir'deki en iyi-en güvenilir dalış okulu hangisidir? Senelerdir içimdedir ama hiç cesaret edemedim. Hatta bir kere kayıt yaptırmak için gittim, "güvenliğinizden biz sorumlu değiliz" gibi bir ifade imzalatmak istediklerinde, kapıdan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR