Arama sonuçlarınız

1. osak

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sayın Başkan... "Bizler politik görüşlerimizle hareket edemeyiz" cümlenizi pek anlayamadım... biraz acmanız mümkün mü... olması gereken şeylerin yapılabilmesi için illaki bir politikanın peşinden mi gitmek gerekiyor... karavancıların istekleriyle...

2. osak

Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015

Ynt: Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015 Bazı şeylerin asla unutulmamasında fayda vardır... Teşekkürler esensami....
  3. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero Geliyor..... Levent sana bahsettiğim kilit....

4. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero Geliyor..... İlhan bey vinç yatay 900 kğ dikey 300 kg kapasiteli...dediğiniz gibi gerektiğinde de çekici olarak belki kullanılabilir :))) bu arada bursa ve çevresi gezilerinizi faceden merakla takip ediyorum...keyfiniz bol olsun...
  5. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero Geliyor..... Sevgili Bülent (mayıstosböce) zihni sinirleri severim bilirsin :) bknz : çadırwan, portavan... Kabataş Erkek Lisesin'de lakabım "gıcık" dı :) zihni sinir ve gıcık birbirlerine çok yakınlar :)))))) Sevgili Levent (buralpdi) motoru sabitlediğim iki spanzet hem ön hemde...

6. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero Geliyor..... teşekkürler Levent... evet kilit var... yandaki kolları birbirine bağlayan bir kol var... ama fotolarda ve filmde yok malesef :)))

7. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero Geliyor..... ve bitti.... :) http://www.izlesene.com/video/rampa/7571904
  8. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero Geliyor..... Koçeroyu bitirdik, eh yaklaşık 20 bin gibi bir km de yaptık...eee karavanda birde motor lazım dedik :) motoru aldık...bir zihni sinir lazım dedik ve yaptık...yaptığımızı da paylaşmak farz tabi :) aşağıda prototip videyosu ve final fotoğrafları var... yarın kısmetse...
  9. osak

The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile

Ynt: Cozz Cozuttu birkere cozz kamp diye bir kamp yok artık... ismi İstanbul kamp olarak değişmiş.... sitenin http://www.istanbulkamp.com/konaklama.asp adresinde söyle bir not var.... Kampımız %80 oranda toplu organizasyonlar ve rezervasyonla çalışmaktadır.Kamp alanımızda sadece bay olarak...

10. osak

Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz.

Ynt: Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz. harika bir haftasonu olmuş.... gitmeyi cok istediğim 2 yerdi :( katılamadığım için fotoları görünce çok daha pişman oldum.... ağlayasım var :(

11. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero Geliyor..... uzun zamandır foruma giremediğimden acıklama yapamamıştım... ruhsat 2+1 moto karavan olarak tescil gördü... ön koltuğu 1+1 haline getirdim... arkaya yemek masasının önüne bir koltuk daha koyarak koltuk adedini sağlayacağım.... tabi bu arada koçero satılmaz ise :)))))))
  12. osak

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. yolun acık olsun üstad.... :(

13. osak

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' c.tesi orda olmaya calışacağım :)
  14. osak

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' abim kafa kağıdı eskidi artık , onun için yaşlılık hastalıkları başladı :) artık bende bir tansiyon hastası oldum...su anda durumlar fena değil... haftaya orada sizlerle olmayı çok isterim
  15. osak

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' üstad, bizim senin gibi ısıtıcımız yok :)))) kadeh kadeh nereye kadar :)))

16. osak

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' sağlık sorunlarından dolayı muhabbete gec dahil oldum ama 2 soru :) ne zaman gidiliyor ve elektirik var mı :) sevgilerrr....
  17. osak

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... selamlar, uzun bir aradan sonra merhaba formu soyle bir gözden gecirdim ama soracağım soruyla ilgili bir yazısma goremedim. koçeronun ruhsat aşamasına başlama aşamasına gelince karşıma söyle bir sorun cıktı... son 1 aydır panelvanların karavana donuşumlerinde 1+2 olan...
  18. osak

Thetford Tuvalet ucuza

Ynt: Thetford Tuvalet ucuza gürtel ticaretten bende aynı fiyata aldıydım...en büyük farkı, bizim eski helalar 10 LT idibunlar 24 lt... ebatlar biraz büyük on göre...

19. osak

Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012 ismail bey, izin ne demek aşkolsun, dükkan sizin.... ellerinize ve sabrınıza sağlık....
  20. osak

Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012 Murat bey selam... vermiş olduğum link facebooka üye olsun yada olmasın herkesin görebileceği bir link, yani arkadaş olup olmamak diye birşey yok... ayrıca fotoların google de çıkması gibi bir beklentim de yok :)))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri