Arama sonuçlarınız

1. M

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Ferhat Abi, PDF leri okuyorum, 11 numaradayım, gerçekten çok faydalı ve sürükleyici yazmışsın. Senden öğreneceklerimiz var bunu da anladım. Fotoğraflara google maps linki de olsa tadından yenmezdi.. Tüm gezinin rotasını kaydettiğini...

2. M

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) Aynen katılıyorum, orada bi dolu "doğru" karavan vardı. Kendisi yapmış el emeği desen, buna en iyi örnek Cherokee ile katılan çekme karavan vardı. Çekim ve kurgu ekibini gördük, bence tam onların zevkine göre olmuş..
  3. M

8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007) Selamlar, Gideceğimiz yerin koordinatlarını bilen var mı? Eren B.

4. M

Ynt: 8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007) Çadır yok, 2 araç yazmıştım, 2si de 4çeker karavanlar. Eren B.
  5. M

Ynt: 8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007) Merhabalar, Biz de kayıt yaptırmak istiyoruz: Ankara'dan 1 araç, 2kişi: Eren Berberoğlu, Kağan Morkoç İstanbul'dan 1 araç, 2kişi: Tayfur Cinemre, Nalan Cinemre Eren B.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri