Arama sonuçlarınız

1. A

Amasra civarı çadır kamp alanı ?

Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ? amasra dan kurucaşile istakmetinde aşağı yukarı 20 km.de çakraz köyünde kamp alanı var. Bir de amasradan yine aynı istikamette giderken Bozköy köyünde çadır kurulabiliyor. amasra nın merkezinde bldiğim kadarıyla kamp yapılacak alan yok ama küçük liman ve...

2. A

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) İlgi alanım için evet dağcılık denebilir. Ben daha çok doğa ile birlikte olmayı seviyorum. Karadeniz ikliminde büyüdüğümden zannedersem. Ormanlar ve deniz beni cezbediyor. çadırda gecelemek çok büyük...
  3. A

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) merhaba siteye mahallemdeki bir suziki vitarada camına yapıştırılmış çıkartmayı gördükten sonra üye oldum. O tarihlerde olimpos ta kamp kurmayı planlıyorum. Eğer planlarımda bir değişiklik olursa bende...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri