Arama sonuçlarınız

1. Q

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? evet doğru vinçli araç, 5 ileri vites, önler disk fren, 2.4 L (2,366 cc) 22R-E SOHC EFI benzinli motor. Vinç hala duruyor üzerinde. Tavan üzerinde birde döner çakan lambadan var.

2. Q

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Soner bey, Hayırlısı olsun. Sizin oralarda benzinli yada dizel 85-91 model toyota hilux varmı? Yada olursa foruma yazarmısınız.?
  3. Q

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Ankara'da tedaş'tan çıkma 1991 model benzinli YN-106 model bir araç var, arkada orjinal LSD kilitli.

4. Q

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? teşekkürler. ozaman km'de 40 kuruş bile yakmıyor. Tahminimim altında bir değer.Galiba tercihim benzinli olacak. Diferansiyel kilidi olmasıda artı bir avantaj.
  5. Q

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Selam i.h.d. Benzinli aracın yakıt tüketimi hakkında bilginiz varmı?

6. Q

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Soner bey merhaba; Araç bulabildinizmi ? bende dizel-benzinli arasında kaldım.

7. Q

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... arkadaşlar hepinize iyi geceler.yarın erken kalkacam dinleneyim biraz.sağlıcakla kalın
  8. Q

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... saol kardeş hafta sonu birinden biri olacak inşaallah
  9. Q

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Ahmet bey 2 renk arasında kararsız kaldımda onun için sizlerdende fikir alayım dedim

10. Q

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan sence hangi renk amarant'mı bordomu??

11. Q

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan bordo araçta bu.
  12. Q

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... memnun oldum arkadaşlar.

13. Q

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... arkadaşlar merhaba iyi akşamlar... ankaradan ibrahim.kendimi tanıtmadan konuya daldım kusura bakmayın.
  14. Q

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan renk bu
  15. Q

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Toplamda 52 kişi görünüyoruz ama çoğu kişi ortada yok.Aktif olan en fazla 15 kişi. Bende fazla aktif değilim ama yinede her akşam forumda olmaya gayret ediyorum.

16. Q

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Kimse görmediki daha..... Bide görseler neler olacak. :)
  17. Q

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? :) Dikkat edersen ben zj'mi aldıktan sonra olaylar cereyan etişşş........ Hadi Ankara.....
  18. Q

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? alpaslan merhaba. Ankara hızlı gidiyor bu gidişle yakalayacak İstanbul'u... :)

19. Q

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? fazla bişey bilmediğim için ne soracağımıda bilmiyorum.nasıl başlangıç yapacağımıda. yardımların için çok saol
  20. Q

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? alpaslan araç için yapacaklarımı gönderecektinya unutmazsın umarım.heyecanla bekliyorum.şimdien teşekkürler.iyi geceler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri