Arama sonuçlarınız

1. apocalipse

87 2.5 Benzinli Defender İçin Tavsiye

Ynt: 87 2.5 Benzinli Defender İçin Tavsiye ben bu gıdışle kesın alırım bı defender.. ama ne zaman ? hayırlısı ınsallah..

2. apocalipse

Ynt: 87 2.5 Benzinli Defender İçin Tavsiye bu aksam valı yolunda gordum defenderı..yanıımdakı arkadaslara ıste benım arabam dedım zaten :) ben de kaya kale de sigorta işlerine bakıyorm..musaıt bı zamanda ugrarım ınsallah..yolun duserse sırkete beklerım..saygılar..
  3. apocalipse

Ynt: 87 2.5 Benzinli Defender İçin Tavsiye ığdır da yasayan arkadasla nasıl baglantı kurabılırım?

4. apocalipse

Ynt: 87 2.5 Benzinli Defender İçin Tavsiye çok tesekkur ederım.. verdıgınız bılgıler ısıgından yola cıkarsak bu ıs benı coook asacak gıbı duruyor. calıstıgım sırket bu araclardan 20 tane almıstı, 1 haftada 17 tanesı satıldı, gerıye 3 tane kaldı..ben 1 yıldır ıgdır da yasıyorum, bı arkadasım bu...
  5. apocalipse

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba..ben üsame .. çocukluğumdan beri seyahat halindeyim :) 27 yasındayım ve memleketim diyebileceğim tek yer 7 sene ünv okuduğum trabzon dur herhalde. 1 yıldır özel bir şirkette sigorta müdürü olarak calısıyorm , geriye kalan 26 yıl eğitim...

6. apocalipse

herkese selam... cocuklgumdan berı defenderlara hayran hayran bakan bırısı olarakr 87 model 2.5 benzinli defender almayı dusunuyorum..Arac daha once özel harekatın kullandıgı bı aractı..bu aracın ederı kac tl dır. Araca yabancı oldugum ıcın masrafının altından kalkabılır mıyım dıye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri