Arama sonuçlarınız

1. S

Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009)

Ynt: Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009) Zerrin hanım dünden beri çok hastayım, sanırım bu haftaki etkinliğe katılamıyacağım Çok istemiştim, yine de pazar sabahına kadar kendimi iyi hissedersem metro durağına gelirim. Saygılar

2. S

Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009)

Ynt: Gerede - Yünlü Yaylasında Trekking Duyurusu (14 Haziran 2009) Selam Zerrin Hanım Bu yürüyüş güzergahı nasıl ? Yani yeni başlayanlar için zor mu ? Bir de ağaçlık alanda mı yürüyeceğiz? Hava çok sıcak malum Bilgi verirseniz sevinirim SİBEL
  3. S

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009) BEN, EŞİM VE KIZIM DA YÜRÜYÜŞE KATILMAK İSTİYORUZ. SADECE BURAYA İSİM YAZMAK YETERLİ Mİ BİLMİYORUM BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM SİBEL ÖZTÜRK HAMDİ ÖZTÜRK ŞİMAL ÖZTÜRK

4. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Sibel. 35 yaşında, evli ve 11 yaşında bir kız çocuğuna sahip doğayı seven biriyim. Özel bir inşaat firmasında Teknik Ressam olarak çalışıyorum. Bugüne kadar doğayı çok sevsemde pek içinde olamadım. Umarım bundan sonra doğayla daha çok iç içe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri