Arama sonuçlarınız

1. E

Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ?

Ynt: Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ? abicim adam 30/9,5/15 YENİ FEDERAL lastik taktı araba hoş gözüküyor http://www.sahibinden.com/acil_satilik_offroad_icin_mukemmel_jimny_vincli_takas_olur-27WQQaXQQ11938717WQQpXQQdisplayitem bu sitede ayrıca araba satılık

2. E

Jimny'i Get ile Yükseltmek ?..

Ynt: Jimny'i Get ile Yükseltmek ?.. abicim sorununu şçyle diyeyim get uygulaması bir takozdur get yayların ucuna takılmış bir takozdur araba herhalde 2'' büyüme yapıyor diye biliyorum ama masrafını bilmiyorum sen bence kit uygulaması yap 1 milyarı buluyor bu uygulama ama iyi seçenektir bence
  3. E

Güzel Bir İhale Haberi !..

Ynt: Güzel Bir İhale Haberi !.. bu araç askeri jeep midir güzel gözüküyor fiyat bakımından resimleri yok mu nasıl birşey diye baksak

4. E

Kasalı Defender ?..

Ynt: Kasalı Defender ?.. defender 110 nun hangi modelini tercih edersiniz şimdiden teşekürler
  5. E

Hurda Mercedes Unimog Çalışır Durumda !..

Hurda Mercedes Unımog Mercedes UNIMOG S 1974 http://www.sahibinden.com/mercedes_unimog_s_1974_takas_olur_-03WQQaXQQ11310459WQQpXQQdisplayitem bu siteye bakmanızı tafsiye ederim arabanın başlıca özelliği çalışır durumda mercedes unimog (hurdaya ayrılmış - yedek parça), 230-6 orjinal...

6. E

D Max Aracımı Yükseltmek

Ynt: D Max Aracımı Yükseltmek bunun ismi get tir Hard Offroad yapacaksanız, normalden sert parkurlar seçecekseniz, maddi olarak ok ise = Kit olmalı Normal ve zaman zaman hard Offroad gezileri, orjinal süspansiyon rahatlığı,maddi olarak bütçe kısıtlı ise=Get Get=İyi bir get uygulaması...

7. E

D Max Aracımı Yükseltmek

Ynt: D Max Aracımı Yükseltmek pardon 200 tl
  8. E

D Max Aracımı Yükseltmek

Ynt: D Max Aracımı Yükseltmek öncelikle 20 tl ye 2" yükseltme var buda 5 cm ediyor bunun için bir somun gibi bir parça var. lastikler için birşey diyemiyecem ama sen yine siyeyi araştır birde jeep cherokee-lada niva için kitler var onu uydurma yabilirsen güzel olur.
  9. E

Güzel Bir İhale Haberi !..

Ynt: Güzel Bir İhale Haberi !.. bu ihale haberlerini nerelerden bulabilirim internette yok mu ne zaman oluyor bunlar

10. E

Kasalı Defender ?..

herkese iyi günler ben defenderleri görüyorumda bazıları kasalı nasıl oluyor uzun uzun anlatabilirmisiniz şimdiden teşekürler

11. E

D Max Aracımı Yükseltmek

Ynt: D Max Aracımı Yükseltmek slm aracı yükseltmek için en az 200 tl gibi paran olcak ama sen kit dediğin için sana en az 2000 tl lazım lift kit taktırırsan aracın 3-4-5-6" yükselir ama asfaltta direksiyon hakimiyeti zorlaşır bunun için birkaç ekipman gerekir
  12. E

XJ Motor İç Dış Modifiye ?..

Herkese Selemun Aleykum bana 1993-1996 lar için motor iç dış modifiye lazım bana fiyatıyla sitesiyle yazabilen varsa yazsın çok sevinirim şimdiden teşekürler. Ha unutmadan motor orjinali 190 hp diye biliyorum ben bunu 230-250 gibi yapmak istiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri