Arama sonuçlarınız

1. hakanrunner

Temiz, Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam İçin Bisikletle Türkiye Turu

Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Bisiklet topluluğu, Türkiye sınırları ve kıyıları boyunca 8 ayrı etap olarak projelendirilen Türkiye Turu'na 24 Temmuz 2009 Cuma akşamı İzmir'den Artivin, Sarp'a otobüsle yola çıkıyor. Bisikletler gönderildi bile! Proje...

2. hakanrunner

Nif'e Koşarak Tırmanan Var mı ?

Ynt: NİF'e Koşarak Tırmanan Var mı ? Erdem abi aslında elimde daha çok fotoğraf var ama beceremedım koymayı.eger yarcımdı olursanız koyabılırım.tesekkürler :)
  3. hakanrunner

Nif'e Koşarak Tırmanan Var mı ?

gerçekten çok zorlu bir parkuru var nif dağının.treeking ıcınde mukemmel ama kosarak veya bisikletle tırmanmak çok ayrı bir olay.özellikle kışın kar yagdığında çıkmak oraya :D izmir ayaklarınızın altında !yukarı çıkarken her an karsınıza basıbos dolasan at veya ınekler cıkabılır :)

4. hakanrunner

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben izmirden hakan :) sporcuyum profesyonel olarak atletizmle uğrasıyorum.400 m engelli koşuyorum.bunun dısında tenıs,yüzme,badminton,dağ bisikleti ile uğraşmayı seviyorum.ege üniversitesinde öğrenciyim.gezenbilirde daha yeniyim.herkese slm :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri