Arama sonuçlarınız

1. Z

Suzuki Jimny Yükseltme Kiti

Ynt: Suzuki Jimny Yükseltme Kiti gercekten cok teskkur ederım ahmet abi telefon numaranız bende mevcut en kısa zamanda ırtıbata gecerek jimnye arazi yollarında hayat vermek ıstıtorum iyi çalışmalar SAYGILAR HERKESE..

2. Z

Ynt: Suzuki Jimny Yükseltme Kiti ahmet abi aynen tolga abinin aracındakı gıbı yukseltme ve lastık ıstıyorum harıcı bısı ıstemıyorum arac nekadar yukselırse okadar ıyıdır benım ıcın ne gerekırse yapmak ıstıyorum lastikler ıcın bana adres verıcekmısın yoksa gelınce beraber mı alıcaz ahmet abi....
  3. Z

Ynt: Suzuki Jimny Yükseltme Kiti ahmet abi merhabalar yazılarınızı ve hayalimdeki jimny için yaptıklarınız cok hoş mükemmel... Bir kaç bişi sorucam GETLER(yükseltme) + 4 LASTİK (tolga arkadasımızın aracındaki) + TAVANDAKİ BAGAJ'ı sizden temin edebilirmiyiz aracımızı getirsek tolga...

4. Z

Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010)

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) merhabalar resımler mukemmel tam anlamlı bol çamurlu ve su geçişleriyle harika bir gezi olmuş... Bir kaç aracın ustunde THULE markalı port bagaj var bunu nasıl temın ederım biraz bilgi verırsenız yada elınızde var ıse satarmısınız teskkurler...
  5. Z

Her Jant Araziye Uyar mı?

Ynt: Her Jant Araziye Uyar mı? DURSUN USTA COK COK TESEKKUR EDİYORUM SELAMINIZI SÖYLEYECEĞİM..HAYIRLI GÜNLER.

6. Z

Ynt: Her Jant Araziye Uyar mı? tesekurler yardımcı olduğunuz için Kenan Çarpışantürk ile nasıl irtibat kurabilirim. Yada çalıştığı iş yeri imalathanesi varmı ? yardımcı olursanız sevinirim..

7. Z

Ynt: Her Jant Araziye Uyar mı? Dursun usta yukarıdaki resimlerdeki 10 ve 6 kapı numaralı jeeplerdeki jantlardan arıyorum ama bir türlü bulamadım bilidiğin kaynak varmı lütfen yardımcı olurmsun. üstündeki lastiklerde olabilir sadece jant ta olabilir şimdiden teşekürler...
  8. Z

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu da Benim Dostum Bilgileriniz için teşekkürler amatör olarak çamurlukların hizasına kadar suaya girdiğimiz varsaysak wd 40 işimiz görürmü ozman yeterli olurmu
  9. Z

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu da Benim Dostum ustacım iyi bir geçiş tebrikler wd 40 'ı ilk defa duydum peki ozman snorkele gerek yok mu wd 40 varsa.

10. Z

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. abi hayırlı olsun gercekten cok mumtazam sekılde olmus güle güle kullanının bişi sorucam aracın jantları nereden ve kaç paraya aldınız.. cok güzel duruyo

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri