Arama sonuçlarınız

1. E

2000 Vitara Arka Tampon ?..

arkadaşlar 2000 5kapı vitaranın arka tanpon fiyatını bilen varmı? yada nerden bulabiliriz?

2. E

Suzuki Vitara Acil Yardım

Ynt: Suzuki Vitara Acil Yardım sonucu buraya yazarsanız sevinirim.takipçinizim.
  3. E

Suzuki Vitara Acil Yardım

Ynt: Suzuki Vitara Acil Yardım aynı sorun için bugün servis ve bir kaç ustayı dolaştım.hepsi farklı konuştu.sevis 1000tl hesap çıkardı.en son arkadaşım olan özel servise gittim.baktı test etti ve sonuç olarak bu sesin normal olduğunu bu sesi kesebilen olursa bütün masrafı ben karşılarım...

4. E

Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları

Ynt: Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları hakan ab inceledim fakat ayakları bağlantı konusunu anlayamadım. benim yaan çıtalar var.fakat kaç kg dayanır.tavana zarar verirmi?buna emin olamadım.benim ihtiyacım olan tahmini 150 kg dayanmalı.
  5. E

Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları

arkadaşlar vitaranın tavana açık bagaj takmak istiyorum.nerden ve nasıl temin edebilirim?aslında yaptırmak daha hesaplı gibi ama ayakları nasıl temin ederiz?

6. E

Vitara Ayna

Ynt: Vitara Ayna öncelikle cevap için teşekkürler ayna motorunun tahmini fiyatı nedir?

7. E

Vitara Ayna

Ynt: Vitara Ayna arkadaşlar hazır böyle bir konu açılmışken sorayım. benim sağ ayna çok sağlıklı hareket etmiyor.motor çalışıyor fakat ayna çok az hareket ediyor bu sorunu nasıl çözebiliriz?teşekkürler.
  8. E

2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?..

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?.. ???
  9. E

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?.. arkadaşlar yan sanayi bir radyatör aldım ve bugün montaj yaptırdım.fakat radyatör orjinalden çok az ince şuan herşey normal görünüyor.bu herhangi bir sorun çıkarırmı?hararet yapıp yapmayacağını nasıl kontrol ederim?

10. E

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?.. teşekkürler fiyat nedir acaba?

11. E

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?.. ya arkadaşlar bu gün servisin birinden aldığım fiyattı duyunca arabayı satacaktım gerçekten.radyatör için 1100tl kalorifer radyatörü için 700tl dedi.bende yuh dedim doğal olarak.ayrıca bbu kalorifer peteğinin tamiri mümkün değilmidir acaba?
  12. E

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?.. arkadaşlar kayseride orjinaline 275tl dediler.değiştirme nedenim radyatörün üst tarafında kireçlenme ve yeşerme yapmış hafifte açılma var.usta arazide falan sıkıştırdığımda patlama ihtimali yüksek dedi. arkadaşlar diğer bir sorunda sol tarafta paspas...

13. E

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?.. arkadaşlar yokmu bilgisi olan acaba
  14. E

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum.bir konuda yardıma ihtiyacım var.geçen hafta 2000 model vitara 1.6jlx aldım.bana aracın radyatörü lazım en uygun nasıl bulabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri