Arama sonuçlarınız

1. DeSpErAdOsTR

Çadır ve Uyku Tulumu Tavsiyesi

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Tavsiyesi uyku tulumlarında 3 derece wardır sizin bakmanız gereken konfor yani ortadaki derece 10/1/-10 dereceli bir tulumda konfor derecesi 1 derecedir yanı hava 1 dereceyken tulumunuzda evinizdeymiş gibi yatablirsiniz =)

2. DeSpErAdOsTR

hardtop

Ynt: hardtop İyi akşamlar Koray Bey; 2 senedir toplamaya çalıştığım aracım(sj410) sonunda sanayiden çıkıyor.İstanbula şuanlık gelebilme durumum yok.Yaptığınız hardtopları ve dodikleri gördüm elinize sağlık çok güzeller. Aracımda 195 65 15 lastik var. Cin ali deki dodikler hoşuma gitti ayrıca...
  3. DeSpErAdOsTR

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? uludağı tek geçiyorum :)

4. DeSpErAdOsTR

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) çk geçmşolsun
  5. DeSpErAdOsTR

Süper Bisikletler.1

Ynt: Süper Bisikletler.1 bisiklet güzel ama fiyatı dahada güzl :D

6. DeSpErAdOsTR

Samurai Şasi Numarası Yeri ?..

Ynt: Samurai Şasi Numarası Yeri ?.. inş kabul ederler

7. DeSpErAdOsTR

Samurai Şasi Numarası Yeri ?..

Ynt: Samurai Şasi Numarası Yeri ?.. ön sağ tekerleğin arkasıda arkadaşım ( bnm samurai 85 model umarım aynı yerdedir)
  8. DeSpErAdOsTR

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben Bursadan Berkant 18 yaşındayım dağcılık ve treckingden sonra offroada merak sardım 2 ay kadar önce 85 model sj 410 sahibi oldum aranıza katılmak güzel
  9. DeSpErAdOsTR

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01 - Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02 - Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04 - İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05 - Okay Esen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri