Arama sonuçlarınız

1. derindeniz1

Nemrut Dağı-malatya

Ynt: Nemrut Dağı-malatya Öncelikle paylaştıklarınız için teşekkürler.Ama fotoğraflardan gördüklerim sizin ...''bakımsızlık ve ilgisizlik canımı yaktı'' ifadenize katılmama neden oldu.Orada bir dönem yaşayanların,günümüz teknolojisiyle bile ortaya konulması çok zor olan, o gerçekten...

2. derindeniz1

Izmirden Nemruta (gezi Basladi)

Ynt: Izmirden Nemruta (gezi Basladi) Merhaba, öncelikle baştan itibaren bizimle paylaştıklarınızı okudum. Mevsim, hava arasıra soğuk olsa da tam zamanı. Ne kadar güzel, görülecek yerleri görüyor, oralarda yaşayanlarla da zaman geçiriyorsunuz.Umarım başladığınız gibi ağız tadıyla...
  3. derindeniz1

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Katılan herkese iyi bir tatil ve haftasonu olur umarım. İzmir'den selamlar, sevgiler.

4. derindeniz1

Karavanlandım Geldim

Ynt: Karavanlandım Geldim Merhaba, ben de sizin gibi yeni karavan sahibi oldum diyebilirim. Bir yıl kadar oldu. İnanılmaz keyifli ve güzel bir yaşam şekli. Bizler tabiatın içinde her yerde mutlu olabilen, çiçeği böceği, hayvanları, seven yapıda insanlarız, bu nedenle de karavan...
  5. derindeniz1

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Arkadaşlar, mademki bu bir kış kampı etkinliği,bol karlı güzel bir kamp olmasını diliyorum. İzmir'den selamlar, sevgiler.

6. derindeniz1

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ben de Trafik Sigortası poliçemi Ankara Sigorta'dan 275 TL ye yeniledim. Eski poliçemin iptali için de başvuruda bulundum. Trafik Sigorta primlerimizin kabul edilebilir düzeye gelmesinde emeği geçen tüm dostlara içtenlikle teşekkür ederim...

7. derindeniz1

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Sayın Tezcan,50Amp şarj kontrol cihazı kullanacaksanız,lütfen panellerden şarj kontrol cihazına geliş kablolarınızı olabildiğince kalın kullanmaya bakın.MPPT cihazınızın ambalajından çıkan,kullanımla ilgili bilgilendirmelerin olduğu, belki tam, ya da yarım...
  8. derindeniz1

Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır.

Ynt: Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır. Serkan,bu gidişle bana karavanı sattıracaksın. Kangoya bir tane ben de alsammı acaba diye düşünüyorum.
  9. derindeniz1

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası İki ay önce ben de Aksigorta'dan Trafik sigortamı yaptırdım,930 TL,4 taksit. Aracım '99 model Sprinter.

10. derindeniz1

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Fırsat bulursam katılmayı çok istiyorum.Daha görüşemediğimiz birdolu arkadaşımız var.Hava koşulları da uygun olursa , dostlarla bir haftasonu paylaşımı herkese iyi gelir.

11. derindeniz1

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Barbaros Bey, sizin tamamlamadığınız o ''imza''cümlesi İstanbul'dan Ferhat Şirin Bey'e ait. ''Beş milyon yıldızlı Samanyolunun altı varken,5 yıldızlı otelde kalmayız'' şeklinde yazmış. Karavan bir sevda bana göre. Yılda kaç gün...
  12. derindeniz1

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Çözüm üretebilecek makam mensuplarının çok daha önemli işleri varken, bizimle ilgilenilirse şaşarım zaten. Hususi otomobillle yılda yirmibeşbin km. yol yapanlar var, nerdeyse araç sürekli trafikte. Karavanla yapılacak toplam km.en...

13. derindeniz1

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Yarım saat önce, Urla'da Ferhat Bey ve Nermin Hanım ile, ancak on dakika sohbet edebildik. Ardından yolların adevam ettiler.
  14. derindeniz1

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Akşamın bir saatinde aniden Urla'da sizleri karşımızda görünce hem şaşırdık hem sevindik sevgili Levent.Minik karavancıyı bizimle paylaştığınız fotoğraflardan tanıyorduk, ama kendisini görmek şahsen beni çok sevindirdi...
  15. derindeniz1

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Urladan tüm karavancı dostlara selamlar, sevgiler. Ayhan Abi, bana darılmazsan küçücük bir düzeltme yapmak istiyorum. Sizin balıklı koy diye yazdığınız yerin adı ''....Balıklıova''. Bilen arkadaşlarımız için birşey farketmiyor, ama bilmeyen arkadaşlar için bu...

16. derindeniz1

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Mehmet Abi, evinizde başınızdan geçen bu olayı sizden dinledikten birkaç saat sonra bir de yazarak dostlarla paylaştığınız şekilde okumak güzeldi. İlgilenenler için benzer durumlarda benzer çareler üretebilme anlamında yararı dokunacaktır diye düşünüyorum...
  17. derindeniz1

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba,olayı başından beri izliyorum. Birara birkaç cümle ile ben de katılıp fikirlerimi ortaya koydum. Uzun süredir de forum üyesiyim. Dostlarımız bizlerle deneyimlerini paylaşıyorlar, çok da güzel oluyor.Birilerinin deneyimlerini paylaşması konuya ilgi...
  18. derindeniz1

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Ben ayda bir kez, dışarıdan elektrik alarak akülerimi şarj ediyorum.

19. derindeniz1

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Karavan sevdalısı olmaktan, bir karavan sahibi olup bir basamak atlamış biri olarak, artık ben de izlenimlerimi paylaşıyorum; 400 watt güneş panelim, 300amper jell aküm var. Buzdolabımı da alır almaz ekovatı 12 volt...
  20. derindeniz1

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İyi tatiller, Urla'dan selamlar, sevgiler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri