Arama sonuçlarınız

1. biral

Ford Transit iyi bir seçim midir?

Selamlar, bir minibüs veya panelvan alıp kendi becerimle motokaravanımı yapmayı planlıyorum. Bir süredir araç bakıyorum, uzun yıllardır kamp yapmış biri olarak genelde deniz kenarı sayfiye yerlerden ziyade dağ-bayır yayla, köy v.s. kırsal kesimleri gezip görüp vakit geçirmek daha çok hoşumuza...

2. biral

Navara Camper

Merhaba, 2017 model Navara aracım var, bir karavan edinmeden önce, uzun yıllardır ailemle yaptığım çadırlı kampları biraz daha konforlu hale getirmek için camper dönüşümü ile kullanabildiğim kadar kullanmayı düşünüyorum. Tavana araç üstü çadır, yan tente, arka kasa kısmına bir mutfak tezgahını...
  3. biral

Nissan Navara 4x4 Camper

Merhaba, öncelikle elinize sağlık, insanın elinin emeğinden değerlisi yok. Benim de yeni kasa Navaram var, karavan edinmeden önce onu camper dönüşümü ile kullanabildiğim kadar kullanmayı düşünüyorum. Tavana araç üstü çadır, yan tente, arka kasa kısmına sizin yaptığınız türde bir mutfak...

4. biral

Kış Lastiği Kullanımı

Mutlaka öyle, ancak Antalya'da hiç kullanmayacağım birşey ve kışın şehirdışına çıkma durumu pek sözkonusu olmuyor. Belki 4-5 yılda bir kere kullanmam gerekecek...Maliyeti ucuz birşey olsa neyse ancak bir takım kış lastiği nerden baksanız 2.500 den aşağı değil...
  5. biral

Kış Lastiği Kullanımı

Selamlar, Navara kullanıcısıyım ve Antalya'da oturuyorum. Aracımda yaz lastiği var ve ruhsatta hususi/kamyonet olarak geçiyor. Bu hafta İç Anadolu'ya yapacağım seyahatte kış lastiği kullanma zorunluluğumuz var mıdır?Yönetmelikte "yük ve yolcu taşıyan araçlar için" diye belirtilmiş ancak ticari...

6. biral

Çamlıhemşin Yaylalarında Çadır Kurulacak Yayla Önerisi ???

Merhaba, son iki yıldır yaz tatilimi ailemle Karadeniz yaylalarında kamp kurarak geçiriyorum.Bu yıl da kısmetse aynı şekilde olacak. Birçok yaylada kamp kurdum. Çamlıhemşin tarafında ailece kamp kurmaya müsait birçok yayla var, tavsiyem Ayderden yukarıya çıktığınızda Yukarı Kavrunda...

7. biral

Antalya Otogarından Batıya

merhaba, alışveriş için a101, bim, migros v.s marketleri kullanabilirsin, fiyatları her yerde aynı. yalnız temmuz ayındaki sıcak ve nem feci bunaltır, Adanadasın madem sen de bilirsin. sürüş saatlerini sabah erkenden başlayıp öğle öncesine, ve ikindi vaktinden akşama şeklinde bölersen daha az...
  8. biral

Çadır Içinde Nem Oluşması

faydalı bilgi...elinize sağlık... bir de ben ekleme yapayım, çadırın dış katmanını gerdirme iplerini kullanarak kazıklarla gerdirmeliyiz ki iç ve dış katman birbirine değmesin ve arasında hava boşluğu olsun...değilse dış katmanın içi yağmur yağmış gibi nem toplar...
  9. biral

2016 Yaylalar Turu

Merhaba, geçen yıl Ağustos ayı ortasında eşim ve oğlumla Perşembe yaylası, Hıdırnebi yaylası, Uzungöl, Ayder, Yukarı Kavron, Çat Vadisi, Borçka Karagöl kamplı etkinliği yapmıştık. Bu sene Ağustosun ilk haftasında istikameti yine Doğu Karadeniz'e verdik. Geçen yıl Pokut ve Gito yarım...

10. biral

Hangi Çadırı Tavsiye Edersiniz?

birinci çadırda önce dış tente kurulup sonra iç kısmı kuruluyor, avantajı yağmurlu havada iç tente ıslanmadan kurulum yapılabilmesi, dezavantaj kısmı toplarken daha zor oluyor.... ikinci çadırda önce iç tente sonra dış tente kuruluyor, seçim sizin... ben olsam ikinciyi tercih ederdim. yalnız...

11. biral

Makalu Çadırlar Hk.

Ynt: Makalu Çadırlar Hk. tekrar teşekkür ederim
  12. biral

Makalu Çadırlar Hk.

Ynt: Makalu Çadırlar Hk. teşekkürler, tahmini ne kadar süren bir yağıştı hatırlıyor musunuz?

13. biral

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Emre, kamp harika olmuş.. oldukça eğlenceli geçtiği belli oluyor...
  14. biral

Makalu Çadırlar Hk.

arkadaşlar merhaba, aranızda Makalu çadırlardan kullanan varsa perfomansı konusunda bilgi verebilir mi? Husky'nin muadili olduğu söyleniyor, fiyat olarak daha uygun görünüyor
  15. biral

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ne zamandır yapmayı istediğim şeyi yapmışsınız... Sizin adınıza çok mutlu oldum...

16. biral

Antalya-incekum Orman Kampına Ulaşım Yardım

Ynt: Antalya-incekum Orman Kampına Ulaşım Yardım İncekum orman kampı Antalyadan yaklaşık 110 km sonra Alanyaya girmeden öncedir. Otobüsle gidecekseniz muavine söylersiniz incekumda ineceğinizi, zaten girişi de hemen yol kenarındadır...
  17. biral

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Tulumun fermuarlı şekilde kapalı durması, tulumun içinde vücudunuzun ısıttığı havanın kapalı ortamda muhafaza edilerek yine vücudunuzu sıcak tutmasına yarar. Yorgan serbest şekilde üzerinizde yayılı durduğundan sağa sola her dönüşünüzde ısıttığınız sıcak hava kaybolacak...
  18. biral

Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. Merhaba, LİDOSK kulübü olarak her hafta sonu günübirlik doğa yürüyüşleri yapıyoruz Antalya çevresinde. Antalya hem doğa hem de iklim olarak doğa sporlarına son derece uygun bir şehir. Sadece Temmuz ve Ağustos aylarında ara veriyoruz...

19. biral

Antalya'da Kamp Malzemeleri

Ynt: Antalya'da Kamp Malzemeleri Merhaba, Terracity nin karşısında Dağevi var Seleklerin karşısında THY nin yan tarafında Tibet Outdoor var İl Sağlık müdürlüğünün karşısında ismini hatırlayamadığım bir yer daha var Mark Antalyanın içinde en alt katta Sportive idi sanırım onun içinde outdoor...
  20. biral

Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm

Ynt: Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm tebrikler, işe yarar bir proje olmuş peki aküyü şarj etme işlemini nasıl hallettiniz? ve şarj olduğunda akımı kesme işini?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri