Arama sonuçlarınız

1. artdriver

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Teşekkür ederim.

2. artdriver

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) İki araçla bizde oradayız.
  3. artdriver

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Teşekkürler.Anladığım kadarıyla willy şasesi üzerine orjinal kupa oturtulmuş.Kasada uzatma veya kısaltma yok.Tamemen macunsuz orjinal kaporta kullanılmış.

4. artdriver

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Teşekkür ederim.Bu tavsiyeyi dikkate alacağım.
  5. artdriver

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Teşekkür ederim.Daha iyileri isteyen herkesin olsun inşallah.

6. artdriver

Cj7

Ynt: Cj7 . Udtad ozelden yazamiyorum. Mailin var mi acaba?

7. artdriver

Cj7

Ynt: Cj7 . Udtad ozelden yazamiyorum. Mailin var mi acaba?
  8. artdriver

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Şimdi ruhsata baktım.Bu dediğiniz numaraların hiçbiri yok.Mail adresiniz varsa ruhsatta yazan noyu göndereyim.Bir bakın isterseniz.
  9. artdriver

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Teşekkür ederim.

10. artdriver

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Sağolun.Teşekkür ederim.Bu araçlarla ilgili çok bilgim olmadığından neresi orjinal,neresi yapma bilemiyorum.Birazda sizin yorumlarınızla bilgi sahibi olacağım.Ama genel anlamda diri bir araç diyebilirim.

11. artdriver

Herkese Merhaba

Biraz emrivaki bir şekilde caddelerde görüp özellikle yazın iç geçirdiğim bir cj sahibi olarak aranıza katıldım.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.Araç ikinci araç olarak kullanılacağı için pek yorulmayacağız gibi.Tek sıkıntım komşum olan maslak taki Atilla Özel nirvanaya ererek Bodrum'a...
  12. artdriver

Lift Yükseltme Kitleri - Pick Uplar için

Suat bey merhaba, l200 deki dodiklerin navara için olanı mevcutmu acaba.

13. artdriver

Vergilerimizi Doğru Araca Doğru Olarak Ödemek

Ynt: Vergilerimizi Doğru Araca Doğru Olarak Ödemek Aynen katılıyorum.Ya kamyonet vergisi verelim,ya da 1. köprüden geçebilelim.Akıl dışı bir uygulama....
  14. artdriver

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar merhaba, Kendi navaram için yurtdışından getirttiğim daha sonra hiç taktırmadığım 4 adet 315 x 70 x 17 Kumho KL71 lastik esenyurtta lastikçimde durmaktadır.İhtiyacı olan arkadaşlara iletişim bilgisini verebilirim. Fiyatı 380 tl + kdv
  15. artdriver

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Birde "hem 2 çocuğu olsun hemde bakire olsun" var... ;D

16. artdriver

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  17. artdriver

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Cevapların için çok teşekkür ederim.Peki yaptığınız yükseltme sonrası asfalt performansında özellikle virejlarda tehlike oluşturabilecek bir değişim oldumu?Birde sizin yaptırdığınız yükseltmenin maliyeti ne kadara çıkıyor?
  18. artdriver

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar teşekkür ederim.Peki nasıl bir işlem önerirsiniz.Asfalt performansınıda fazla düşürmek istemiyorum.Vede KL71 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

19. artdriver

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım.Sizden yardımcı olmanızı istediğim konu 2009 4x4 LE Navara için Kumho KL71 315x70x17 lastik siparişi verdim.Acaba araca yükseltme kiti vs. yapmadan bu ebat uyarmı?Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR