Arama sonuçlarınız

1. kaganss

3k Grand Vitara Esp

Ynt: 3k Grand Vitara Esp 2011 modelden önce hiçbir GV3K'da ESP yok, 2011 modelle birlikte standart oldu, 2. el fiyatlarında yıl yıl fiyat farkı var. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

2. kaganss

Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi

Ynt: Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi Gaz hassasiyetine alıştıkça aracınızın tüketimi biraz daha düşebilir. Sakin kullanımda 2000-3000 devir arası kullanmanızı tavsiye edebilirim. Yine de yakıt konusunda dediğiniz gibi ince hesaplar yapılacak araçlar değiller çünkü Grand Vitaralar...
  3. kaganss

Ynt: Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi kasa aynı, donanımı farklı. donanım farkları; anahtarsız giriş çalıştırma dijital klima kapsamlı yol bilgisayarı tam stepne kapağı siyah renk koltuk döşemesi aynalarda sinyal desenli ön panjur esp ve antipatinaj sistemi v.s. yakıt iyileştirmesi ile...

4. kaganss

Ynt: Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi Verdiğim değerler benzin için, hatta bende şaşırdım, en az 700 tl'lik yakıt alırım diyordum kendi kendime ama 1000 km boyunca yol bilgisayarı ortalamayı 6.9 lt/100km gösterdi, ama sonrasında kuşadası - bursa arası çok daha hızlı kullandım sanırım 8.7...
  5. kaganss

Ynt: Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi Aslında bursa - konya - kuşadası kısmında 1060 km'lik yolda hesapladım 32 kuruş yakmış. Kuşadası - bursa arası 40 kuruşa yaklaşmış, niye daha fazla yakmış anlayamadım ama daha fazla yokuş olduğu için olabilir belki.

6. kaganss

Ynt: Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi 2011 GV 3k benim hesaplamalarıma göre 35 kuruş yakıyor, bursa - konya - kuşadası - bursa 1570 km yol yaptım bu hafta, 550 tl yaktı, klima hep açıktı, araçta 3 kişiydik, arka koltuğun birini yatırıp bavulları koyduk, ortalama 100 - 120 km hızlarda...

7. kaganss

Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6)

Ynt: Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6) Hayırlı olsun, aracınızın model yılını yazmamışsınız?
  8. kaganss

Grand Vitara 3K 1.6 JX-A MT Nasil Yakar ?

Ynt: Grand Vitara 3K 1.6 JX-A MT Nasil Yakar ? 2,5 yıldır grand vitara 3k kullanıyorum, şuanda 2011 modeline sahibim. Hep depoyu tam doldururum ve benzin uyarısı verene kadar da binerim, anormal yakıp yakmadığını anlamak içinde her depoda km/lt hesabını yaparım. Dosdoğru genel ortalamaları...
  9. kaganss

Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ?

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? 'abtarim' hocam cevabınız için çok teşekkür ederim, sonuçları merakla bekliyordum

10. kaganss

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? Bir kaç şey daha ekleme ihtiyacı duydum. Tahminlerime göre km'de 20 kuruş tasarruf ettirse en geç 15000 km sonra kendini amorti eder, 15000 km sonrası yaptığınız her km kardasınız demektir. Araç benzinde ne yakıyordu hesap etmişmiydiniz...

11. kaganss

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? Lpg ile yakaladığınız şehiriçi değerin gayet makul olduğunu düşünüyorum, şehirdışı 25 kuruş seviyesine kadar inebileceği düşünüldüğünde dizel motorlu araçlar ile kafa kafaya gelecek diyebiliriz. 2006+ 5k otomatik kullanan bi abimiz benzinde...
  12. kaganss

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? abtarim hocam, kaça takıyorlar lpgyi, birde sonuç ne oldu montaj bitti mi, bizi de haberdar ederseniz memnun oluruz.

13. kaganss

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? Üstad değilim ama 2 yıldır grand vitara 3k kullanıyorum. Dediğiniz gibi söylentiler dolaşıp duruyor. Devir ekonomi devri, 2010 yıılnda samimi cevaplar veren bir servisle görüşmüştüm, sorun çıkarabileceğini ve subapları değiştirip daha...
  14. kaganss

Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir

Ynt: Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir Suzuki grand vitarada şuan renaulttan aldığı 1.9 dizel 130 bg 320 tork değerlerine sahip motoru kullanıyor. Ancak biliyoruz ki renault yeni bir motor geliştirdi ve kendi araçlarında kullanmaya başladı. 1.6 dizel 130 bg 320 tork değerlerine...
  15. kaganss

Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir

Ynt: Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir dizel 5 ileri otomatik vites seçeneği olmaması grand vitaranın en büyük eksikliği malesef. Ayrıca diğer marka suvlar ile rekabet edebilmesi için; devrilmeyi önleyici sistem yokuş iniş - yokuş çıkış destek sistemi (teriosların galaxy ve...

16. kaganss

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. arka taraftaki halka emin olun gayet sağlamdır ve asla problem çıkartmaz, önde tamponun altında karlığın sol tarafında çıkıntı gibi duran plastik söküldüğünde bir halka daha var. youtube'da yine videolara bakarsanız araçların problemsiz biçimde...
  17. kaganss

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. monokok şase var, ama bu güvenli olmadığı anlamına gelmez, çünkü günümüz araçlarının neredeyse tamamına yakını ekonomik nedenlerden dolayı bu şekilde üretiliyor ve çarpışma testlerine tüm araçlar giriyor, güvenli olmasaydı üretmezlerdi zaten, ayrıca...
  18. kaganss

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. güle güle kullanın, fotoğrafları bekliyoruz. araç 1480 kg ve sürekli 4x4 olmasından gerçekten yere sağlam basıyor, virajlarda dikkat etmenizi tavsiye ederim, son hızda 180i görüyor ama otoban harici basmamakta fayda var, karda buzda çamurda çok...

19. kaganss

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. 2006 ve üzeri model 3 kapılı grand vitaralarda orta difransiyel kilidi yok, ancak 2011 modeller de antipatinaj sistemi var, bi nevi patinaja düşen tekerleği frenleyerek gücü tutunan diğer tekerleklere aktarıyor. 4x4 sistemi gayet iyidir, ağır...
  20. kaganss

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. aldınız mı, aldı iseniz hayırlı olsun, 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum, umarım sizde memnun kalırsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri