Arama sonuçlarınız

1. OscarSky

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

Aileniz ve normal atkadaşlarnızda binecekse sizinle bir yerlere geleceklerse Vitara derim ikisinide surdum hanım ve cocuklar için Jimmny tercih edilmememli

2. OscarSky

2005 Suzuki Grand Vitara

malesef butcemden yukarda :(

3. OscarSky

2005 Suzuki Grand Vitara

guncelmı?
  4. OscarSky

Alınık 2004-2005 Suzuki Grand Vitara

Günceldir dobloyu sattım. 2000-2001 model 170 BG 2.5 v6 manuel lerinde cok iyi oldugunu duydum ve inceledim. istedigim motoruyla oynanmamış olması kazası olmaması ( lokal boyalar umurumda degil) yukseltme kiti ( get ile degil) not : en yakın ustadan 70km uzaktayım sorunsuz araba olması lazım

5. OscarSky

Satılık Temiz 2011 Doblo 90bg

kış geliyor vebulundugum yer den dolayı 4x4 e ihtiyacım var o yuzden sorunsuz doblomu satıyorum selam 2011 model doblo elegance 90 Bg satılıktır 4 cam otomatik olan modeli aracımda tek boyalı parca on sol camurlugun on kısmı. aracta baska boya yoktur masrafsız bir araçtır 2004-2005 benimki...

6. OscarSky

Alınık 2004-2005 Suzuki Grand Vitara

selam 2004-2005 grand vitara almak istiyorum motoruyla oynanmamış ve mumkunse degişensiz olması gerekiyor. LPG takılı olmassa tercihimdir kendim taktırmak istiyorum yada BRC , Prins takılı ise de sorun degil. (motor lambası yanıyor olmamamlı) sahibindende 235542103 ilan benimdir isterseniz...
  7. OscarSky

Satılık Emsalsiz Toyota Land Cruıser Lj 73 2.4 Turbo Dıesel

Ynt: Satılık Emsalsiz Toyota Land Cruıser Lj 73 2.4 Turbo Dıesel selam kaca satildiacaba ilanin guncel oldugunu bilmiyordum
  8. OscarSky

Nissan Terrano Iı Üç Kapı Manuel 2.7 Td Satılık

Ynt: Nissan Terrano Iı Üç Kapı Manuel 2.7 Td Satılık selam resim lerni gormek isterim ve motor rektefe gordumu hic acaba? yag eksiltiyormu? on takim ne durumda? saygilar

9. OscarSky

Suzuki Jimmy Ariyorum

Ynt: Suzuki Jimmy Ariyorum selam ne kadar istiyorsunuz araca? saygilar

10. OscarSky

arac araniyor suzuki yada honda

Hesapli ve masrafsiz,,,arazi donanimli jimny 2006 .. veya Suzuki vitara 2006 ve sonrasi yada 2004 model ve sonrasi Honda HR-V bakiyorum. lutfen email yaziniz. od78@live.com
  11. OscarSky

satılık vinçli vitara 1,6 jlx 2001

Ynt: satılık vinçli vitara 1,6 jlx 2001 Selam Araciniz Hos. Insallah yakinda satarsiniz.

12. OscarSky

2005 suzuki Jimny

Ynt: 2005 suzuki Jimny Selam Arac haln satilikmi? eger satiliksa uzerinde hic boya varmi? ve Nakit en son ne olur Saygilar
  13. OscarSky

Garmin Rino 530

Ynt: Garmin Rino 530 sanirim kimsenin bir fikri yok
  14. OscarSky

L200 Yükseltme ?..

arkadaslar L200 magnum um var araziye girip cikiyorum cok ca. arabanin altini 5 ile 10 cm arsainda yukseltmek istiyoruym bu islemi en ekonomik ve saglikli nasil yaparim? yorum ve bilgilernizi bekliyorum saygilar.

15. OscarSky

Garmin Rino 530

arkadaslar bu cihazlari turkiyede kullanmak serbest mi. malum bu aletlerde 477 mhz telsiz var 5 watt a kadar gucu arttirila bilen. birde bu aleti arazide offroad veya avda kullanirsak yakalanma ihtimali varmi yani telsiz frekanslarindan dolayi. saygilar.
  16. OscarSky

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Sevtap Dilek Çimen (SDC) - Pajero 1988 - İstanbul 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul (SAMOFF) 03- Hakan Gürel Pajero 1994 (Benzinli+Lpg) Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper) 1995 pajero - SAKARYA 05- Kerim Alöç - 1999...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri