Arama sonuçlarınız

1. forkser

Off-Road Ürünleri Kampanya

Ynt: Off-Road Ürünleri Kampanya Sayın Mustafa ALTAN Kampanya fiyatından yararlanabilirsiniz. 2 yıl servis garantisi altındadır.

2. forkser

Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası.

Ynt: Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası. arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum. suyun ısınması konusunda haklısınız. Benim aklıma böyle bir taoplanma için kömür limanı geliyor.
  3. forkser

Ynt: Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası. Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla gönlünü dalışa vermiş bir çok arkadaş var bu sitede. İlk önce bu steyi kuran arkadaşlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Bence bir dalış organizasyonu yapıp bir araya gelirsek eğlenceli olur diye düşünüyorum. nedersiniz ...

4. forkser

Ynt: Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası. herkeze merhaba malisef ülkemizde dalış eğitmeni arkadaşlar bu işin cittiyetinin farkında değil. Arkadaşların tatil yöresindeki dalış teknekleri konusunda söylediklerine katılıyor ve bunlara ek olarak bu bölgelerde çalışan eğitmen arkadaşların büyük bir...
  5. forkser

Kod Bayrakları

Ynt: Kod Bayrakları paylaşımınıza teşekkür ederim

6. forkser

Dalış Kazası

Ynt: Dalış Kazası derin dalış yapacak bir dalıcının 20 m den sonra 91 m ye böyle bir düşüş yapması ( iniş diyemiyorum buna ) çok enteresan geldi bana. ya ciddi derecede alkol var yada resmen intahar etmiş. Hiç bir dalıcı bu poziyona alkolsüz düşebileceğine inanmıyorum. Çünkü 91 m ye giderken...

7. forkser

Ynt: Off-Road Ürünleri Kampanya Kampanyaya gösterilen ilgiden dolayı herkese şimdiden teşekkür ederim Saygılar
  8. forkser

Off-road ekipmanları ile ilgili kampanyayı sizlerle paylaşmak istedim. geçerlilik süresi 30.04.2009 a kadar acele edin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

SON KONULAR

Geri