Arama sonuçlarınız

1. Sword Saint

Kamp Ocağı Seçimi

Gerçekten çok yararlı bir bilgilendirme oldu, çok teşekkür ederim... Tavsiye ettiğiniz gibi oldukça ucuz bir ocakla yazı idare edip, ihtiyaçlarımı anlayıp, kışa girerken iyi bir model alacağım...

2. Sword Saint

Husky Flame 5 Mevsim Çadır

Ynt: Husky Flame 5 Mevsim Çadır Bilgilendirme için ikinize de teşekkür ederim... Yönlendirmeleriniz benim için oldukça önemli... Yankı Bey, Loap Vende her açıdan daha kullanışlı ve uzun vadeli olacak gibi görünüyor. Sadece biraz ağırlık (4700 gr.) sorunu var sanırım. Size son sorum hem daha...
  3. Sword Saint

Husky Flame 5 Mevsim Çadır

Ynt: Husky Flame 5 Mevsim Çadır Selamlar... Ben de bu çadırla ilgileniyorum ve tam da şimdi üreticinin web sitesindeki bilgilere bakıyordum: http://www.huskyat.at/detstany_122_tents-husky-tents-extreme-tent-flame-2-prs-green.html Taban 10,000mm su geçirmezliğe sahip, üst tente de 6,000mm. Bu...

4. Sword Saint

Kamp Ocağı Seçimi

Merhaba Arkadaşlar; Dağcılık konusunda yeniyim ve bir aksilik çıkmazsa Haziran sonunda Aladağlar'da ilk zirvemi yapacağım. Bu nedenle kısa bir zaman içinde kendime uygun bir ocak bulmam lazım. Maalesef aldığım ve daha almam gereken çok malzeme olduğu için bütçe konusunda oldukça dikkatli olmam...
  5. Sword Saint

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Zirvedak...

6. Sword Saint

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Selamlar, Ben Erkan... Dağcılıkla ilgileniyorum... Zirve Dağcılık Kulübüne yeni üye oldum. Gezenbilir'e de öğrenmeye, tanışmaya; varsa bir bildiğim, onu da paylaşmaya geldim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri