Arama sonuçlarınız

1. farmacc

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) En iyi rota,Bursa girişinden şehir içine girmeden Kestel ilçesi,oradan Bursa Çimento fabrikasını sorup (estel tabelasından içeri girince bir sağ bir sol ve ileride buçim.) onun önünden geçerek ileri, alaçam köyü tabelasına kadar,sonra...

2. farmacc

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) Arkadaşlar Alaçam yolu Orhaneli ye göre çok daha iyil.Birkaç alt vurmayla yüksek normal bir araba Alaçamdan çıkar ama Orhaneliden inemez :).Haftasonu oradaydık bir gece çadırda bir gece oradaki bir barınakta konakladık ,orası da 2200...
  3. farmacc

Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009)

Ynt: Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009) Bu haftasonu yeni aldığımız niva ile kazdağlarına gitmeyi düşünüyoruz .Siz nerelerde kamp yapmayı düşünüyorsunuz ben Mıhlı çayı nı takip edip yukarı doğru çıkmayı düşünüyorum.Ayrıca bu kampınıza herkes davetli midir ?

4. farmacc

Likya Yolu

Ynt: Likya Yolu Anılarımı canlandırdınız ayaklarınıza sağlık,biz gavurağılı'ndan zar zor inip susuz kaldığımızda yolu tersten yürüyen bir Kanada lıya raslamıştık,tek başına ve tersten,çok hoşuma gitmişti ama dediğiniz gibi orada tek yürümek yine de mantıklı değil,insuyuna çıkmamanız sizin için...
  5. farmacc

Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009) Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş,tebrikler.Bizde kar üzerinde kamp düşündük arkadaşlarımla fakat henüz lada niva mızı alamadık,alınca böyle etkinliklerde aranızda olmayı dilerim arkadaşlarımla....

6. farmacc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar,ben Gürol.Kendi halimizde rotalı yürüyüşler,kamplar yapan bir arkadaş grubuyken bu işi biraz daha büyütelim dedik,bununla ilgili deneyimleri paylaşmak için siteye üye oldum,ikinci aşama bir off road araç (Muhtemelen lada niva olacak) almak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri