Arama sonuçlarınız

1. C

izmir'de willys ustası

Ynt: izmir'de willys ustası Bekir bey amerikancı diye bilinen ustalar gel willys'i toplayalım dediğimde dükkanı kapatıp kaçacak gibi oluyor. eskiden izmir'in bu işle uğraşanları da kendilerini emekli etmiş. izmirde yaptırmak istememin sebebi hergün yapılanları yerinde görmek istiyorum. aydın'a...

2. C

izmir'de willys ustası

merhabalar sitedeki bir arkadaşımızdan satın aldığım 52 model CJ3A aracımı gençlik yıllarına geri döndürmek için projeye başlamak istiyorum. Ancak daha önce anlaştığım usta affını istediği için yeni birisini arıyorum. Araç toplama işinde en zor iş doğru ustayı bulmakmış bunu da öğrenmiş oldum...
  3. C

1951 Jeep Willys CJ-3A

Ynt: 1951 Jeep Willys CJ-3A bekir bey merhaba aracınızı alma aşamasında olan izmirli benim :) bu güne kadar iş yoğunluğundan sizinle görüşüp tam bilgi alamadım ama gezenbilirden aracınızı takip ediyordum. bu hafta içerisinde sizi rahatsız edip sizin mavi oğlan neleri sever, neleri sevmez huyu...

4. C

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel benim 06 jeep kj için model yok ama elinizdekilerden belki uydurabilirim. bende izmirdeyim ürünleri görebileceğim bir yer var mı?
  5. C

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel keşke Jeep KJ içinde olsaydı. üretimde var mı? varsa ve fiyat uygunsa sipariş vermek isterim

6. C

yeni vinç tamponu (montaj yardım)

Ynt: yeni vinç tamponu (montaj yardım) o ölçüde lastikleri nasıl kullanıyorsunuz? bende de 2,5 lift kit ile 245/70/16 lastikler var ve önde çok fazla sürtme oluyor

7. C

Ynt: yeni vinç tamponu (montaj yardım) evet benım arac makyajlı 2005 sonrası kasa ama iyi usta bulunduktan sonra sızınkıne de cok rahatlıkla yapılır yada ARB marka hazır var da fıyatı bıraz yuksek sanırım
  8. C

Ynt: yeni vinç tamponu (montaj yardım) tamponun ortasındaki baklavalı saç civata ile bağlı. altında vinç boşluğu var. vinç takmaya karar verirsem tamponun içine sığıyor.
  9. C

Ynt: yeni vinç tamponu (montaj yardım) bu hafta sonu montaj yaptık. elimdeki tek resim bu, önümüzdeki haftasonu çekip koyarım

10. C

rampada güç kaybı

Ynt: rampada güç kaybı sorunu çözdük, yüksek boost altında intercooler kelepçesi gevşiyormuş. vasfını yitiren kelepçe değişti sorun giderildi gibi gözüküyor

11. C

sağolsun düzceli(Ferdi bey)'in eski aracında kullandığı liberty vinç tamponunu satın aldım. şimdi maslakta montajı yapabilecek bir ustaya ihtiyacım var. kimi tavsiye edersiniz? şu anda vinç takmayacağım için tampondaki açıklıkları geçici olarak baklavalı saç ile kapatıp araca montajının...
  12. C

rampada güç kaybı

selamlar aracım 2006 model liberty 2.8 crd. düz yolda gidişte hiçbir sorunum yok. aslında gitmemek gereksede 140-160 km/s arasında seyretmek mümkün. ancak rampalara geldik mi, başımın belası başlıyor. örneğin kartepe tırmanışı, uludağ tırmanışı veya portakal yokuşu. Araç bir anda arıza ışığı...

13. C

scangauge2

Ynt: scangauge2 aklımda hala 350 var ama yılsonu indirimi ile 325 TL olur :)
  14. C

scangauge2

Ynt: scangauge2 evet hala güncel
  15. C

T-MAX seti + 2 esnek halat mapalarıyla

Ynt: T-MAX seti + 2 esnek halat mapalarıyla özelden telefon verebılır mısınız

16. C

scangauge2

Ynt: scangauge2 güncel. satılsın istiyorum mantıklı teklifleri değerlendiririm
  17. C

scangauge2

Ynt: scangauge2 çok doğru bir soru sordunuz. tek tük araçta eksiği var onlarıda aşağıdak linkte sıralamışlar http://www.scangauge.com/support/CompatibleVehicles.shtml
  18. C

scangauge2

2 sene önce yurtdışından getirttiğim ScanGaugeII dijital yol bilgisayarımı satıyorum. 1996 sonrası tüm OBD2 portlu araçlarda çalışır. Sürüş bilgileri dışında, 11 farklı parametre göstergesi ve en önemlisi hata kodu okuyucu özellikleri vardır. Sıfırdan farksız, kullanmadığım için satıyorum: 350...

19. C

Satılık BF Goodrich

Ynt: Satılık BF Goodrich hangi desen acaba?
  20. C

2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi

Ynt: 2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi anormallik yok yakıt tüketiminizde. ben de 2006 modelini kullanıyorum hemen hemen aynı 1 depo ile 500 km zor gidiyorum hele yükseltme kiti ve biraz daha büyük lastiklerden sonra

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri