Arama sonuçlarınız

1. S

Neden Alüminyum Tüp

Ynt: Neden Alüminyum Tüp umarım haklı olursunuzda tüplerin hiçbiri şarapnel etkisi yapmaz, yoksa dalgıç ayvayı yer ??? bu arada yazılanlara bakılırsa sanırım alüminyum tüp daha avantajlı.

2. S

Bu Balık Ne Balığı?

Ynt: Bu Balık Ne Balığı? ama hakaten çok ilginç bi balıkmış. bi yaşıma daha girdim :)
  3. S

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım pardon sormayı unutuğum bi konu daha vardı. t7 telsizini satan belirli bi site ve ya mağza varmı? yani türkiyeden almamız gerekiyorda.

4. S

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım bilgiler için çok teşekür ederim. kafamdaki sözlüğe bi keleme daha eklenmiş oldu ;D şu anda irandaki durum tam olarak sizin geçmişteki türkiyeniz gibi, hatta daha beter. nerde kulanıcama gelince, heryerde demek doğru olur tabi şehir dışında. gurup halinde dağa...
  5. S

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM, MİNETARIM. AMA SÖYLEMEYİ UNUTTUM, BEN İRANDA YAŞIYORUM. İRANDA HİÇ BİR TELSİZ YASAL DEĞİLDİR YANİ RUHSAT GEREKİR. CB ALMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ONU YAKALARLARSA KURTULUŞU YOK DİREKT KODESE, AMA PMR OLURSA HANİ OYUNCAKTIR FALAN...

6. S

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım ARKADAŞLAR TELSİZ HAKINDA BİRAZ YARDIMA İHTİYACIM VAR. BİKAÇ ARKADAŞ TOPLANIP TELSİZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ AMA HER BİRİMİZ FARKLI MODELERİ SEVİYORUZ. BEN MOTOROLA "T7" DÜŞÜNÜYORUM. İKİ ARKADAŞIMSA MOTOROLA "T6550" VE "T9680RSAME" BEYENİYORLAR. Bİ BAŞKA ARKADAŞIMSA...

7. S

Tüm İzciler Kardeş mi?

Ynt: Tüm İzciler Kardeş mi? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1719.0 bu resimlerde görünenler izcidirler. eyer onlar izciyse bence sizdende izci olur. ama uyarmam gerekir, okul çağındaki çocukların yanında 30 yaşında bi çaylak biraz komik olabilir.
  8. S

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi valla bu site kimin aklına geldiyse alkışlamak lazım. ben kısa sürede kendi çapımda bi uyku tulumu uzmanı oldum :) hepinizin bilgileri için çok teşekür ederim. bu arada uyku tulumumu deneme fırsatı buldum :D yola çıkarken hepsine yalvardım hava soğuya bilir...
  9. S

Everest'e Tırmanan İlk Görme Özürlü Dağcı Ağrı Dağı'nda

Ynt: Everest'e Tırmanan İlk Görme Özürlü Dağcı Ağrı Dağı'nda haaa unutmadan :) o dağdaki koyun kardeşide kutlarım ;D

10. S

Everest'e Tırmanan İlk Görme Özürlü Dağcı Ağrı Dağı'nda

Ynt: Everest'e Tırmanan İlk Görme Özürlü Dağcı Ağrı Dağı'nda EN Hello dear I want to congratulate all of you and say that I am proud of you dear Seyed hasan, Behrouz and Bahar as an Iranian. And I must congratulate dear Eric for his strong willing . Best wishes to all of you. Regards FA با...

11. S

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi pardon bizim komutan emir verdide hemen uygulamam gerekti aksai taktirde büyük boy oklavayı 180 derece açıyla kafama indiri verir. iran kredi kartları malesef sadece iranda çekiyor yani internet ve ülke dışında çalışmıyor, hatta iranda bile bazen çalışmaz >:( bi ara...
  12. S

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi bu arada bi sorum daha olucaktı ::) benim şehrimde uzman sporculuk malzemesi satan bi mağza vardı ama müşterisi olmadından kapattı bu nedenle sözde sporculuk malzemelerini ordan burdan arayıp bulmak lazım. geçen hafta bi uyku tulumu almak için askeri malzeme satan...

13. S

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi hoş bulduk. farsça bilen biriyle karşılaşmak çok hoş :D çok teşekür ederim. sağolasınız.
  14. S

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi merhaba ben iranda yaşıyorum ve dilinizi nekadar bilsemde yine bazı kelemeleri bilmiyorum. acaba şu mat dediğiniz şeyin ne oldunu söyleye bilirmisiniz? ve ya en iyisi bi resmini koya bilirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri