Arama sonuçlarınız

1. S

Jeep Liberty

Ynt: Jeep Liberty Arabayı çok hesaplı alırsan , vergi çok zorlamaz, en önemli nokta arabayı kaça alabileceğin

2. S

Jeep Liberty

Ynt: Jeep Liberty Bende 3.7 Benzinli aldım, kullanması çok keyifli. Yakıt sarfiyati yüksek, lpg daha taktırmadım ama düşünüyorum.Bütün ustalara almadan önce kronik sorunlarını sordum, motor ve şanzuman problemi olmayan bir araba. Tek kronik sorun 30 000 km de bir rol kolları sorunuymuş oda...
  3. S

Jeep Liberty

Ynt: Jeep Liberty Var , cherokee sport , düz vites.

4. S

2003 Jeep Liberty 3.7

Ynt: 2003 Jeep Liberty 3.7 Çok sert ve zor offroad kullanım olmuycak, asfalt, toprak , arsa , tarla ve arada bir kar da kışda dağa gidip geirken kullanmak istiyorum.Ama hareret konusu biraz kafamı karıştırdı.Çok mu artıyomuş hararet.
  5. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Saolun hoşbulduk

6. S

2003 Jeep Liberty 3.7

Selam offroad cu arkadaşlar.Tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olucak. Yanıtlarlarsa sevinirim. Foruma ilk mesajım inşaallah zamanla kaynaşırız. Ben Jeep olayına girmeye karar verdim.Şu an uygun bir 3.7 liberty almak üzereyim.Kronik arızaları , sıkıntılar var mı dır? Sorun çıkarırımı? Araç 100...

7. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Selam , İsmim Murat , merakımız Jeep.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri