Arama sonuçlarınız

1. Lacrimos

60 Inch / 152 Cm Hi-jack

Alındığı günden beri evde duran 8000 lbs / 3630 kg - 350,00-TL Umarım konuyu doğru yere açmışımdır... ..:: BBAZ.TR ::..

2. Lacrimos

Vitara 1.6 5k (otomatik & Manuel) Ya Da 2.0 V6 (otomatik & Manuel)

Sonuç olarak v6 2000 otomatik yada manuel diyorsunuz anladığım kadarıyla... Muhtemelen tercihim asfaltta tüp, arazide benzin olacak Sent from my iPad using Tapatalk
  3. Lacrimos

Vitara 1.6 5k (otomatik & Manuel) Ya Da 2.0 V6 (otomatik & Manuel)

Merhaba arkadaşlar, ağır offroad yapan biri değilim sadece kamp, piknik yada ufak tefek gezilere çıkıyorum konu başlığında ki araçlardan hangisini önerirsiniz? Bende jlx 1.6 3k var aracımı satıcam hangisini almamı önerirsiniz? Sent from my iPad using Tapatalk

4. Lacrimos

Vitara Jlx 3k 1.6 1991 Model Motor

Ayrıca bu konuyu bi trafik polisine sordum o öyle bişey yok dedi istediğin gibi değiştirebilirsin dedi ama yine de net bişey yok sonuç olarak ..:: BBAZ.TR ::..
  5. Lacrimos

%30 motor gücü için geçerli ..:: BBAZ.TR ::..

6. Lacrimos

Sanırım aracı değiştiricem, çok teferruatlı ve garantisi olmayan işler bunlar :( ..:: BBAZ.TR ::..

7. Lacrimos

Ufak bir araştırma yaptım yeni atılacak motorun, eski motor gücünün %30 unu geçmemek kaydıyla olabiliyormuş sanırım. O da herhalde 1.8 oluyor ..:: BBAZ.TR ::..
  8. Lacrimos

anladım ok [emoji106][emoji106] ..:: BBAZ.TR ::..
  9. Lacrimos

Yani çapraz geçiş olmayacak ..:: BBAZ.TR ::..

10. Lacrimos

Benzinliye, benzinli atıcam ben zaten, dizel değil ..:: BBAZ.TR ::..

11. Lacrimos

Anladım o zaman ilk olarak trafikten bu konuyla ilgili bilgi almak lazım, tşk ederim... ..:: BBAZ.TR ::..
  12. Lacrimos

Merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum aracımı çok seviyorum elimden çıkarmak istemiyorum ama motoru daha kuvvetli olsun diye değiştirmek istiyorum, defender benzinli 2.5 motor uygulanabilir mi? ya da yine 2.0 ya da 2.5 başka bir aracın motorunu uygulayabilirmiyim :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri