Arama sonuçlarınız

1. vitara15

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Burak bey ilgiyle takip ediyorum. Zaman zaman sorularda sormak istiyorum. -Acaba avrupada kampinglerde elektrik fişleri farklılık gösteriyormu? -gösterdikleri park alanında su dolum ve atıksu boşaltma bulunuyormu yoksa belirli bir noktayamı gitmek gerekiyor? Tapatalk kullanarak iPhone...

2. vitara15

Suzukı Vıtara 1.6 Jlx 5k Yakıt Problemi

Sübap ayarları bozuktur aracınızın. Uzun süre binmek istiyorsanız tavsiyem silindir kapağını söktürüp sübaplarını kontrol ettirin arabanızın yakıtıda düşecektir kullanımıda daha keyifli olacaktır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. vitara15

Öncelikle hayırlı olsun aracınız. Lpg sistemi manuelmi? Sıralı sistemmi? Takılalı kaç yıl olmuş? Lpg ayarına götürdünüzmü? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. vitara15

Resimlerdeki ayrıntıları farkettim ama sorma ihtiyacı hissetmedim, belkide hayranlıkla gezi raporunu tekrar tekrar okumaktan olabilir. :) Açıkcası karavanı avrupada bırakıp sonrasında geziye devam etme seçeneği benim açımdan mümkün değil gibi.Ancak olmayacak şeyde değil. Neden dersek,önceki...

5. vitara15

Bizide yakıyosun. Sırf tatlı yemek için yapıcam galiba rotayı [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. vitara15

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hakan bey yapılan iş içinize sinmiş belliki,aracınızda güzel olmuş. Sizde keyifle güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Görüşmek üzere darısı başıma.
  7. vitara15

İyi dileklerinize katılıyorum. Fakat bir okadar umutsuzum. Kendimi geçtim çocuklarımız görse bari Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. vitara15

İzmirde yanıyoruz 1 haftadır. Yazılan 35,hissedilen 40 derece. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9. vitara15

Motosiklet ile italya gezisinde herzaman otoparklı otelleri seçmiştik. Araç ile yol kenarında park güvenlik açısından nasıl? Mesela tercih ettiğiniz durumlar varmı? Örneğin merkeze yakın olsun veya yerleşim yerlerine yakın olsun gibi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. vitara15

Yağmur serinletmiş galiba. Bisiklet iptalmi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. vitara15

motosiklet ile uğramıştım oralara Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12. vitara15

Çok iyi. Takipteyim. İzmire dönüşte tanışmak ümidiyle. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. vitara15

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hakan bey Öncelikle projeniz hayırlı olsun takipteyim. İzmirde Otolab isimli firmayı duymuşsanız sahibi sizin planın aynısını geçen yıl kendi karavanına yaptı.Bende nasip olursa başlıyacağım kendi aracıma.Eğer sizde uygun görürseniz aldığınız camları ve hekileri incelemek isterim. Ben çiğlideyim...

14. vitara15

Aynı araçtan bendede var. Sizin verilere göre 100km de 11 LPG tüketiyor. bence gayet normal.araç 1600cc olması otomobillerle aynı yakacak diye düşünmeyin.airodinamik farklı en önemlisi şanuman vites oranları farklı.Kaldıki ekonomik otomobillerde 100km/8-9L dir tüketimi. benzinle kıyaslamayın...
  15. vitara15

Kendi Karavanini Yapanlar Citroen Jumper 15m3 Selim

Kolay gelsin.Aynı araçtan bende aldım.Takipteyim.
  16. vitara15

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

Selam. Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Karşıyakada oturuyorum,iş yerim ata sanayide.Hergün iş yerine giderken gördüğüm araç bumu acaba? Son bir aydır araç kaybolmuştu ve ben üzüldüm.Sebebide şu camına yazı bırakmayı düşünüyordum tanışmak için. Yazıyı niye bırakmadımki diye üzülmüştüm. :) Kolay...

17. vitara15

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Bir solukta tüm raporu okudum.Benimde hayalimdeki gezi mantığı budur.Çok ayrıntılı ve özenerek hazırlandığınız belli.Sonuçta muhteşem olmuş.Kuzey bölgelerde havanın açık olmasıda bu gezinizin şansı olmuş galiba.Umarım ilerleyen zamanlarda tanışırız,bu denli deneyimli dostlardan bilgi edinmek...
  18. vitara15

Tanışma Bölümü (Karavan)

İzmirden tüm özgür ruhlu insanlara selam. İsmim Ahmet OKATAN. 21 yıllık devlet memuruyum. Çocukluğumdan beri motosikletlerle ilgileniyorum 2008 yılından buyanada profesyonel olarak hobimi geliştirdim.Çeşitli yurtdışı gezileri yaptım ve bu çok hoşuma gitti.Ailemi de bu tarz gezilere götürebilmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri