Arama sonuçlarınız

1. K

grand vitara 2.0

arkadaşlar merhaba... grand vitara 2.0 2004 veya 2005 model arazi aracı almayı düşünüyorum.... sizlere sormak istediğimm araz 2000 motorr yakıt nasıl olur... lpg takılıyomuu ....... bidee arazi kabiliyeti nasıl onu öğrenmek istiyorumm.....

2. K

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

wallğaa haklısın abi.... de lastik ebatları baya bi etkilemişlerdir...... defender bi de genellikle arazide off road amaclı kullanılıyor..... bencee emeğe yazıkkk binn bizrazz sattıktan sonraa zevkimi aldım sattım de.... bence.... dizell motorda olsaa off road yönelik yaptığınn uygulama zatennn...
  3. K

tamamm anlaşıldııı o zamann:):):):):):):):) aldığın defender ide bu hale getirirsin inşallah.... paylaşırsınn bizde bilgileniriz......

4. K

wallğaa çok uğraşmışsınnn bencee kaçırılmıyacak bi arazi canavarıı... alana satana hayırlı uğurlu olsun....
  5. K

vallağa bu kadar güzel çalışmanın ardınaa ... bu kadar emek edip satmakk mantıksızz geldi banaa..... yaa off road bırakacaksınız :):):):):) yaa daa dizelini filan alıcaksınız....

6. K

Nivamı Uğraştık Bu Hale Getirdik.

nivamın yeni hali....

7. K

Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010)

Ynt: Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010) benimde bi kaç güne belli olucak... katılmaya çalışacam...
  8. K

Artık Bende Nivacı Oldum

Ynt: Artık Bende Nivacı Oldum herkese teşekkür edrimm.... biraz avcılık varr ondann dipcik gibi dursun ustamın diişiyle..teşekkürler herkese...
  9. K

Artık Bende Nivacı Oldum

arkadaşlar yeni nivam burda bende sizlerle paylaşmak istedimm....

10. K

Ben de Defender Almak İstiyorum, Yardım Lütfen!

Ynt: Ben de Defender Almak İstiyorum, Yardım Lütfen! bi de sormak istedimm 2.5 dizelmi yoksa 2.5 benzinlimi hangisi daha güçlü onuda öğrenebilirmiyim.. teşekkürler

11. K

Nissan.. Ama Hangisi?

Ynt: Nissan.. Ama Hangisi? bilgileriniz için teşekkür ederim
  12. K

Ynt: Ben de Defender Almak İstiyorum, Yardım Lütfen! reha abi çok teşekkür ederim sizin gibi büyüklerin bizi bilgilendrdiği için.. bencede en doğru karar defender aldımda sizlerlede bol bol off road yaparız inşallah.. herkese teşekkür..

13. K

Nissan.. Ama Hangisi?

Ynt: Nissan.. Ama Hangisi? ikiside yüksek model olacak reis..
  14. K

arkadaşlar öncelikle merhaba... ben eski niva kullanıcısıyımm nivanın arazideki performansını az çok duymuşsunuzdur ama küçük olduğu içiçn sattım.. şimdide 3 aydır araştırma yaptım defender 90 sana karar verdim benim amacım sadece of road amaçlı nivadaki perfonmansı defender 90 da alabilirmiyim...
  15. K

Nissan.. Ama Hangisi?

arkadaşlar ben eski niva kullanıcısıyım... bayadır araştırma yapıyodum iki araç arasında kaldım Pathfinder mi yoksa terranomu off road için ikisinin arasında karar veremedim bana bi yardımcı olursanız sevinirim..

16. K

Nivanın Yerini Tutacak Arazi Araçı Arıyorum

arkadaşlar ben eski niva kullanıcılarındanım av amaçlı kullandım nivamı model düşüklüğünden sattım.. şimdide yeni bi arazi aracı arıyorum bi sebebide çok küçük olmasıydı... beim sizden isteğimm 20.000 25000 ytl arası bi araç alıcam ama arazide nivanın üstünde bi perfonmans istesem hangi araçı...
  17. K

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar arkadaşlar... ben 24 yaşaşında osmaniyenin kadirli ilçesinde oturuyorum esnaflık yapıyorum eski niva kullanıcılarındayımm... yeni bi arazi aracı alıcam sizlerinde bilgilerinizden faydalanacam inş. sevgiler....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR