Arama sonuçlarınız

1. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı tabiki de yeter ki gelin. bu bolgenin daha kesfedilmemiş bakir o kadar cok yeri var ki. sadece yanınıza dik rampalar için fazladan yakıt alın yeter:) bi ara 50 km için 40 lt yakıt harcadım, ve sizin gittiğiniz yerlere gore asfalt bile...

2. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selam... 1994 Grand Cheroke V8 5.2 limited sahibiyim. Offroad deneyimim olmadı hiç ama olmasını çok isterim. Antalya da yasıyorum. Bir holdingte reklam sefi olarak çalısıyorum. Tutku yavas yavas çogalıyor. Bakalım hayırlısı...
  3. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Ergun Bey, Elinize, kolunuza, yüreğinize ve emeğinize sağlık. Aracımı alalı bir sene oldu ve ben bir çok seyi gözden çıkararak bu bilgilerin pesine düsmüstüm ama yok yok yok. Tabi böyle bir aileye, şimdiye kadar dahil olmamanın vermis...

4. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 05-...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri