Arama sonuçlarınız

1. nesli

Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009) Merhaba Murat, çok güzel bir yürüyüş olmuşa benziyor, fotoğraflar için ellerine sağlık. Biz de harika bir kar yürüyüşü yaptık Sandras'a, ben de akşama ekleyeyim fotoğrafları.

2. nesli

Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Yazılanlardan anladığım kadarıyla bir sağlık sorunu nedeniyle yürüyemiyorsun Ekinoks, umarım bahara iyileşirsin de yürüyüşlere katılırsın sen de:)
  3. nesli

Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Çok şaşırdım, biz de 15-20 km arası rotalar yürüyoruz. Bizim ekibimiz 30 kişilik ve kar da yağsa, yağmur çamur da olsa, kamp da atılsa yarısı hanımlardan oluşuyor. Tabi Tekirdağ daha soğuktur eminim ama yine de yürümek isteyip de...

4. nesli

Aydın Doğa Dostları; Muğla - Bodrum - Mazı Kampı (28 Şubat-01 Mart 2009)

Ynt: Aydın Doğa Dostları; Muğla - Bodrum - Mazı Kampı (28 Şubat-01 Mart 2009) Fotoğraf konusunda pek aktif değilim haklısınız. Mazıya vardıktan sonra karşılaştığımız bir sağlık sorunu nedeniyle fotoğraf çekemediğim için hiç çadır fotoğrafı yok, büyük eksiklik, kesinlikle katılıyorum. (Dragas...
  5. nesli

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Valla bu bir mesajsa da anlamazdan geleceğim mertek bey, yoldan geliyorum ben, börek mörek getiremem kusura bakmayın. :D Siz bize buyrun gelin, börekli pastalı ağırlayalım birgün:)

6. nesli

Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Çok güzel bir yürüyüş olmuş, fotoğraflar için teşekkürler. Ama benim merak ettiğim bir şey var: Sizin grup yalnızca erkeklerden mi oluşuyor yoksa fotoğraflar mı öyle denk geldi? :)

7. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hay allah ben de börek yiyeceğiz diye heveslenmiştim :D
  8. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları; Muğla - Bodrum - Mazı Kampı (28 Şubat-01 Mart 2009) Balıkçı tekneleri Bu da öğle molamızda gelip bize yarenlik eden ve ilerleyen saatlerde bizi şaşırtan bir performansla grubumuzla yürüyen Mazılı Niyazi Amca İşte Mazı Bu da pırıl pırıl deniz
  9. nesli

Merhabalar, Aydın Doğa Dostları olarak geçtiğimiz haftasonu Bodrum Mazı'da kamp yaptık. (Yarımız çadır attı, diğer yarımız Akkaş pansiyonda konakladı) Kışın ortasında olmamıza rağmen hava çok güzeldi, deniz pırıl pırıldı, dostlarla birlikte olmak herzamanki gibi şahaneydi! Ben yine pek az...

10. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selamlar, dün hava bahar gibiydi, bugün gökyüzü gri bulutlarla kaplı. Pazar yağmurlu olacak anlaşılan. Su böreği getirmeyenleri almıyor musunuz yürüyüşe :D

11. nesli

Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Anladım. Bilgisayarımdan tekrar yükleyeyim. Teşekkür ederim.
  12. nesli

Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Arkadaşlar benim geçen haftadan beri avatarım görünmüyor, bu çözebileceğim bir sorun mu acaba?

13. nesli

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Fotoğraflar çok güzel Ömer, eline sağlık. Ama bize boncuk almadınız mı? :D
  14. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese iyi akşamlar:)
  15. nesli

Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Fotoğrafları beğenmenize sevindim, Adil Hocama ileteceğim. Kış birmeden bir kar yürüyüşü daha yapalım bari.

16. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Şimdi farkettim, benim avatarım da gitmiş, mesajlardaki smiley tarzı sembolleri de çarpı işareti olarak görüyorum.
  17. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese selam, jargondeath aslanahmet'ten faydalı bir mesaj alıntılamış. Turkcell'in yer bildirimi ile ilgili, çok teşekkürler, ben numaraları telefonuma kaydettim. Belki biliyorsunuzdur ama ben hatırlatmak istiyorum, kaybolduğunuzda 112 ya da 156...
  18. nesli

Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) 16-17 Mayıs'da nerede olacağımı hiç bilmiyorum ama büyük olasılıkla Ege Bölgesi sınırları içinde olamayacağım. Ama Bozdağ fikriniz çok güzel, haklısınız kamplı olması daha iyi olur. Doğa Dostlarının...

19. nesli

AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Hişşt bizsiz plan yapmayın, bozulurum bak:) Önder görüşelim.
  20. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Ben bu hafta fotoğraf makinesiz gittiğim için fazla fotoğrafım yok. Daha önce yazmayı unutmuşum, fotoğraflar Adil Kırt hocamdan.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri