Arama sonuçlarınız

1. Cermen

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1.) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T lastik, telsiz(pmr),halatlar, U...

2. Cermen

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) Amaannn Esra hn. Meganıyla bunları yapıyorsa eline geçen 4*4 ile nerelere çıkar kimbilir; hem çıkarkende fotoğrafını çeker :))))Sizede arazi aracı farz gibi geliyo yavaş yavaş :D
  3. Cermen

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) Bu keyifli geziye eşlik eden dostlara teşekkürler; Adem abimize misafirperverliği için ayrıca teşekkür ederiz; ancak Çağların zaten varolan V8 sempatisi gezi süresince arttıkça arttı.Eski dost düşman olmaz diyorum...

4. Cermen

Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009) Artık ufonunda bir t-max vinci mi oluur Çağlarla bir olup steekerlarmı yapıştırırsınııız sizden korktum ben ::) ;D
  5. Cermen

Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009) Gezilerde olağan arızaların yolumuzu kestiği oluyor,doğru pilotaj da yetmiyor,önemli yada önemsiz olması farketmiyor sonuçta dağ başında kalakalıyorsunuz !Bu tür motorsporlarla ilgilenenlerin mekanik anlamda teorik...

6. Cermen

Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009) Neriman abla- Mustafa abi çok güzel olmuş video, elinize sağlık ben de neden sesinizin çıkmadığını şimdi anladım.Beklediğimize değdi

7. Cermen

Kişisel Galeri (Offroadpassion -Uçaklar)

Ynt: Kişisel Galeri - Offroadpassion (Uçaklar) Fotoğrafların tekniğiyle ilgili yorum yapamam ama KONUyu beğendim, farklı olmuş.Sanırım bir uçak sesi duyunca gözleriyle onu aramamış, hatta bi süre takip etmemiş kimse yoktur.Paylaştığın için teşekkürler Marmaris Çiftlik koyunun üzerinden hergün...
  8. Cermen

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Son gün gezme olanağı bulanlardanız.Gezenbilir Fotoğraf Grubunun Cevahirde ortaya koyduğu emek ve ulaşmak istediği sosyal projesi takdire ve desteğe değer.Hazırlığını ve heyecanını buradan paylaşmış ve merak...
  9. Cermen

Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009)

Ynt: Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009) Yine Gezenbilirciler, ortak zevkler, güzel bir pazar günü, köşe kapmaca oynayan yağmur bulutları ile güneş, hava ve yol şartları ne olursa olsun keyifle yol almaya kararlı bir ekip.. Geçişi oldukça zor bir etabı aşarak hakettiğimiz...

10. Cermen

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Çok beğeni toplayacağına eminim.Pazar günü açılış heyecanına katılmak isterdim ancak, Offroad programına dahilim, takip eden günlerde mutlaka ziyaret edeceğim.Başarılarınızın devamını dilerim..

11. Cermen

Preikestolen

Ynt: Preikestolen
  12. Cermen

Preikestolen

13. Cermen

Preikestolen

14. Cermen

Preikestolen

15. Cermen

Preikestolen

16. Cermen

Kişisel Galeri (Behiç)

Ynt: Kişisel Galeri (Behiç) Çok beğendim ellerinize sağlık.. Piknik masasına monte edilen evye-mangal Zihnisinir projesi gibi olmuş; çok hoş :)) Mekan belirtirseniz memnun olurum. Paylaşım için teşekkürler...
  17. Cermen

Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) Bence efsane Yeşim!!Alkışlayalım.. Kısa bir süre önce Suzukiciler buluşmasına acaba ben de gelsem mi; ama baayanım,hiç de Offroad yapmadım vs derken sonradan neler görmeye başladık.Bravo Yeşimcim...
  18. Cermen

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Yalnız , bu Zıplayanbilire üye olmak cesaret ister(ki ben soğuk su sevmem) çünki buz tutmuş gölün üstünde gerçekleşti, görenbilir ;D ;D HakanSezer fotolar çok güzel devamını beklesek mi hocam :)

19. Cermen

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Çok keyifli bir kış organizasyonuydu; bu zemini hazırlayan, emeğini tecrübesini esirgemeyen ve kampa katılarak dahada güzelleştiren tüm Gezenbilir ailesine teşekkür ederim. Sorun yaşayan Olcay Bey'e geçmiş olsun diyorum, akşamki...
  20. Cermen

Ballıkayalar Yürüyüşü (18 Ocak 2009)

Ynt: Ballıkayalar Yürüyüşü (18 Ocak 2009) Merhaba Efe bey, bol resim çekilebilecek güzellikte bir yer olduğu için bu kadarla yetinmediğinizi düşünüyorum.Eğer yanılmıyorsam paylaşırsanız memnun oluruz.Ballıkayalar'a gitmeyeli çok oldu,duyuruyu görmemişiz.Fotoğrafladığınız Ballıkayalar konağı (...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri