Arama sonuçlarınız

1. dr.yakamoz

Wouxun 689'e Yardım..

Ynt: Wouxun 689'e Yardım.. Fabrikasyon hata olabilir ben KG-669 kullanıyorum ve son derece memnunum. Beyoğlu Emniyettin önünden rölesiz Kartal ile görüştüme yaptım.

2. dr.yakamoz

TC Kimlik Nosu Verilmeli mi?

Ynt: TC Kimlik Nosu Verilmeli mi? merhaba arkadaşlar Bilişim suçları ile mücadele kanunu gereği elektronik alışveriş, forum,blog gibi paylaşım veya ticaret yapılan sanal ortamlarda; görüşten dogacak suç ve doğacak itilaflar nedeni ile T.C Kimlik numarası bir zorunluluktur.Mesala örneğin bir...
  3. dr.yakamoz

Acil Durumlar İçin: PMR 8. Kanalı Boşaltalım

Ynt: Acil Durumlar İçin: PMR 8. Kanalı Boşaltalım merhaba arkadaşlar farkında olmadan illegal işlerle uğraşan bu ve bunun gibi kişilere destek vermiş oluyorsunuz.Ne yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve ilgili kurumları bu kadar acizmi.Binlerce dolarlık yatırımlar, eğitimler hepsi boşuna mı? Daha...

4. dr.yakamoz

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri merhabalar Telsizcilik ile uğraşan herkese tavsiye edebilecegim güzel bir forum sitesi : http://www.telsizforum.net
  5. dr.yakamoz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben de yusuf keskin, resmi bir kurumda çalışıyorum ve bende telsizciyim. www.ta2.net.tc bu forumda gezenbilir gibi güzel tavsiye ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri