Arama sonuçlarınız

1. A

Otobüs Karavan Yapımına Başladım...

üstad elektrikliye çevirmene gerek yoktu çıkma bir buz dolabı kompresörü alsan birde basıç valf ünitesi ve aracın hava tüplerine entegre etsen çok daha kolay olmazmıydı. hem araç körüklü ise uzun parklarda körüklerin tamamen inmesinide önlerdin..

2. A

Kendi Karavanımı Yapmak İstiyorum; Yardım Görüş ve Önerileriniz Nelerdir?

bende aynı ilanda gördüm ama işte bizde olmadık şeyler olabiliyor. benim planım yerleşik hayatı bırakmak ama günübirlik karavanla gezmek gibi bir düşüncem yok beğendiğim lokasyonda yer kiralayıp 1-2 sene yaşamak sıkılınca başka bir yer bulup oraya geçmek ülkemizin her bölgesinde 1-2 sen bu...
  3. A

Karavanda Boy Sınırı Varmı? 9m Üzeri Tse Onayı Veriliyormu?

Teşekkürler; 12m otobüs karavan satış ilanı olan birisi altına not olarak yazmış, devlet artık 9m üzeri karavan dönüşümüne onay vermiyor diye, bende bulabildiğim her bilgiye baktım böyle bir kısıtlama olduğunu görmedim ama bizde olmayan şeyler oluyor o yüzden işin içinde olanlara sorayım dedim...

4. A

Karavanda Boy Sınırı Varmı? 9m Üzeri Tse Onayı Veriliyormu?

Üstatlar selamlar. Benimde otobüs karavan yapma planım var o403 yada man fortuna (tam zamanlı yaşayacağım) düşünüyorum ancak geçenlerde bir yerde artık devletin 9m üzeri motokaravana onay vermediği şeklinde birşey okudum net bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi, TSE den 9m üzeri araçlar...
  5. A

Kendi Karavanımı Yapmak İstiyorum; Yardım Görüş ve Önerileriniz Nelerdir?

hayırlısı olsun inşaallah istediğin gibi bir karavan yaparsın, bende otobüs karavan planlıyorum 0403 ama bir yerde 9 metreden uzun araçlara artık devlet karavan ruhsatı vermiyor diye birşey okudum bu konuda bilgisi olan varmı acaba... otobüsü alıpta elimizde patlatmayalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri